PS Plus Extra Ekim 2023 Oyunları Duyuruldu

Gotham Knights, Disco Elysium ve dahası...

Sony Interactive Entertainment tarafından US PlayStation Blog sayfası üzerinden yapılan yeni duyuru ile PS Plus Extra Ekim 2023 oyunları için tam liste ortaya çıktı. Yeni ayda PlayStation, PlayStation Portable PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarını kapsayan yirmi yeni oyun bizleri bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Premium Bulut Hizmeti Haftaya Başlıyor


PS Plus Extra Ekim 2023 Oyunları

Bugün itibarıyla yapılan duyuru ile PlayStation Plus Extra ve Premium / Deluxe için 17 Ekim 2023 Salı günü indirmeye açılacak olan PS Plus Extra Ekim 2023 oyunları açıklandı.

Eğer süper kahraman oyunlarından hoşlanıyorsanız, Gotham Knights kesinlikle denemeniz gereken bir oyun diyebiliriz. Hikaye olarak Batman karakterinin ölümünün hemen sonrasında geçiyor. Önlerindeki en büyük engelin kalkması ile yeraltı suç dünyası Gotham sokaklarında cirit atmakta iken, şehri güvende tutmak, halka umudu yeniden getirmek, polislerin disiplinini tekrardan sağlamak ve suçlulara kaçacak deliği yeniden arattırmak ise Nightwing, Red Hood, Batgirl ve Robin karakterlerinden oluşan Batman Family olarak iş yine biz oyunculara düşüyor.

Rol yapma oyunu türünü seven takipçilerimiz de Disco Elysium: The Final Cut‘ı kaçırmasınlar. Eşsiz yetenekleri olan bir dedektif rolünde olacağınız oyunda, senaryo boyunca karşınıza çıkacak olan karakterleri sorguluyor, katilleri ortaya çıkartıyor veya rüşvet alabiliyoruz. Bir kahraman veya insanlığın yüz karası olmak ise sizin tercihinize bağlı oluyor.

Disco Elysium The Final Cut Türkçe Çeviri Çalışmaları Başladı

Listede mutlaka şans verilmesi gereken oyunların arasında zombi temalı Dead Island Definitive Edition, korku türündeki Alien: Isolation, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ve Outlast II da bulunuyor.

PlayStation Klasikleri

Exit mobile version