PS Plus Essential Kasım 2023 Oyunları Belli Oldu

Aliens: Fireteam Elite, Mafia II: Definitive Edition ve dahası...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Essential Kasım 2023 oyunları netleşti. Alien, Dragon Ball ve Mafia severlerin mutlu olacağını tahmin ettiğimiz bir ay bekliyor bizleri. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Abonelikleri Yeniden Zamlandı


7 Ekim 2023 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak PS Plus Essential Kasım 2023 oyunları, Aliens: Fireteam Elite, Dragon Ball: The Breakers ve Mafia II: Definitive Edition olarak açıklandılar. Her üç oyunun da hem eski nesil hem de mevcut nesil versiyonlarının olduğunu söyleyelim. Haliyle hem PS4 hem de PS5 kullanıcıları, toplamda üç oyuna erişim fırsatı yakalamış olacaklar.

PS Plus Essential Kasım 2023 Oyunları Detayları

be3c69f17e4d8aaac2cab74fbe676df1da863242

Aliens: Fireteam Elite (PS5, PS4)

Yeni gezegen LV-895’in gizemini keşfetmek üzere dört mücadelede savaşırken en fazla iki oyuncuyla veya yapay zekayla oyna. Aliens evreninde geçen bu üçüncü şahıs hayatta kalma nişancı oyununda harabelerde ve altındaki mağaralarda saklananları keşfet.

Dragon Ball: The Breakers (PS4)

DRAGON BALL: THE BREAKERS oyununda 7 sıradan karakterin Raider (Frieza ve Broly gibi klasik bir DRAGON BALL rakibi) karşısında hayatta kalmaya çalıştığı çevrimiçi asimetrik aksiyon oyunudur. Raider avlanıp durdurulamaz bir güç haline gelecek!

Mafia II: Definitive Edition (PS4)

HD olarak yeniden düzenlenmiş oyunda organize suçun Altın çağında bir gangsterin hayatını yaşayın. Savaş kahramanı Vito Scaletta, babasının borçlarını ödeme umuduyla mafyaya bulaşır. Arkadaşı Joe ile birlikte Vito kendini ispatlamak için çalışır ve daha büyük ödül, statü ve sonuçları olan suçlar ile ailede yükselir.

Exit mobile version