PS Plus Essential Kasım 2022 Oyunları Sızdırıldı (Güncel)

Önceki aylara göre biraz sönük bir liste bizi bekliyor...

GÜNCELLEME: PlayStation Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru ile PS Plus Essential Kasım 2022 oyunları resmi olarak açıklandı.

***

Sonbahar mevsiminin son ayına girmeye az kalmış iken, yeni PS Plus Essential Kasım 2022 oyunları için resmi duyuru zamanı da yaklaşıyor. Elbette gözlerimiz ilk olarak Dealabs forumlarından billbil-kun isimli kullanıcıya dönüyor. Kendisi yeni bir sızıntı ile tekrardan karşımıza çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming Kasım 2022 Oyunları Sızdırıldı


Ortaya çıkan bilgilere göre, en alt PS Plus planı için Kasım ayı oyunları Nioh 2, Heavenly Bodies ve LEGO Harry Potter Collection olacak ve 8 Kasım 2022 tarihinde indirmeye açılacak.

screenshot-01

PS Plus Essential Kasım 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

PS Plus Essential oyunları Kasım ayının ilk Salı günü indirmeye açılacak iken, halihazırdaki Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 ve SUPERHOT‘ın halen erişime açık olduklarını belirtelim. Diğer bir deyişle, henüz bu oyunları eklememişseniz, halen altı günlük bir sürenizin olduğunu hatırlatalım. Yeni oyunların detayları ise şöyle;

Nioh 2 (PS5, PS4)

Zor oyunları sevenler için FromSoftware oyunları için iyi bir alternatif olarak sayılabilecek olan Nioh’un ikincisi, 2020 yılının Mart ayında satışa sunulmuştu. 1500’lü yılların sonlarına doğru bir zamanda geçen Nioh 2, Nioh oyununun hem öncesini hem de sonrasını anlatıyor. Tarihe adını yazdırma amacında olan tüccar Tokichiro ile arkadaş olmasından sonra Sengoku dönemindeki macerası başlayan Hide isimli yarı insan yarı doğaüstü yetenekleri olan bir karakteri rolünü üstleniyoruz. Maceraları boyunca ikiliyi ana karakterimizin geçmişi ile bağlantılı olan Kashin Koji isimli gizemli bir varlık da takip ediyor.

Heavenly Bodies (PS5, PS4)

Dünyanın en gururlandırıcı mühendislik başarısını uygulamaya almakla görevlendirilmiş bir kozmonotun rolünde olacağımız oyunda, tek görev kontrolü yardımımız bir radyo bağlantısıyken uzay teleskoplarını bir araya getirmek, hassas güneş panellerini korumak ve kozmik botanik araştırmalar yapmak üzere keskin zihnimiz ve hünerli uzuvlarını kullanmak zorunda kalacağız. Ama yer çekimi olmadan hiçbir şey durağan, güvenli ve basit değildir.

LEGO Harry Potter Collection (PS4)

Bu derleme, LEGO’nun yaratıcılığını ve Harry Potter’ın uçsuz bucaksız dünyasını büyü oluşturma, iksir yapma, bulmaca çözme, dersler, düellolar ve çok daha fazlasıyla dolu, heyecan verici bir seyahatle birleştirerek her yaştan oyuncunun beğenisine sunuyor.

Exit mobile version