PS Plus Essential Ekim 2022 Oyunları Duyuruldu

Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 ve dahası...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Essential Ekim 2022 oyunları açıklığa kavuştu. Fena olmayan bir liste ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Dövüş ve yarış oyunlarını seviyorsanız, eğlenceli alternatifler sizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bloodborne’un PC Versiyonu Tamamıyla Sony’ye Bağlıymış


4 Ekim 2022 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak oyunlar, Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 ve SUPERHOT olarak açıklandılar. İçlerinden PlayStation 4 için olanlar, geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 5 üzerinde de oynanabilecek. Haliyle yeni nesil konsol kullanıcıları, toplamda üç oyuna erişim sağlayabilecekler.

PS Plus Essential Ekim 2022 Oyunları Detayları

FfT3DwGeEcjXqCQywGjcVV-1200-80

Milestone tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Hot Wheels Unleashed, ünlü serinin güncel oyunu konumunda bulunuyor. Yarışlar yaptıkça yeni araçlar açabiliyor ve arkadaşlarınız ile yan yana bölünmüş ekranda veya çevrimiçi olarak on iki oyuncuya karşı yeni yarışlarda kullanabiliyorsunuz. Halihazırdaki parkurlarda yarış yapmanın yanı sıra, kendi parkurlarınızı da oluşturabilmeniz mümkün oluyor.

Injustice: Gods Among Us için devam oyunu niteliğinde satışa sunulmuş olan Injustice 2, Batman ve beraberindeki direniş etrafında dönüyor. Superman’in yönetiminin çöküşü sonrasında toplumu eski haline getirme yönünde büyük bir uğraş vardır. Ne var ki yeni kurulmuş kötü niyetli The Society grubu ve Brainiac güçleri, Batman’i tehdit ile mücadelesinde ona yardımcı olabilmesi için Superman’i serbest bırakmayı düşünmeye itiyor.

Düşmanların kırmızı, silahların siyah ve ortamnların da beyaz ve gri renklerde gösterildiği Superhot, geleneksel birinci kişi bakış açısından oynanan nişancı mekaniklerini kullanıyor. Ancak ortada bir çatışma yokken normal hızda bir akış gerçekleşiyor. Bu sayede oyuncular durumlarını değerlendirerek strateji oyunlarındaki gibi sıradaki hamlelerini planlayabiliyorlar.

Exit mobile version