PS Plus Aralık 2020 Oyunları Belli Oldu!

PS Plus Aralık 2020 Oyunları Neler Olacak?

PS Plus Aralık 2020 Oyunları – Pek çok PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcısı, önümüzdeki ay hangi oyunların ücretsiz olarak dağıtılacağını merak ederken PlayStation Plus Aralık 2020 Oyunları belli oldu. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS5 Aldı Kutudan Pilavlık Bulgur Çıktı


PS Plus Aralık 2020 Oyunları

Önümüzdeki aydan itibaren PS Plus’ın 2020 macerası son bulacak ve tamamen yeni bir seneye giriş yapacağız. Bu noktada şirketin bu yılın son ayında verdiği ücretsiz oyunlar da belli oldu.

PS Plus Aralık 2020 Oyunları

1- Just Cause 4

Çıkış Yılı: 2019

Rico ve Javi, Solis kıyılarında yeni keşfedilmiş bir tapınağı araştırmaya başladığında Kara El ile çalışan bir arkeolog hapis tutulan kadim ve habis bir gücü yanlışlıkla serbest bıraktı. Adaya yayılan bu parazit yerlilerin yaşamlarını tehdit ederken karşısına çıkan Kara El güçlerine de saldırıyor. Rico şimdi bu yeni tehditle başa çıkmalı ve çok geç olmadan iblisleri geldikleri yere geri postalamalı!

2- Rocket Arena

Çıkış Yılı: 2020

Aksiyonun bir an bile durmadığı, patlayıcı 3’e 3 nişancı oyunu Rocket Arena’da roketler konuşuyor. Arenanın hakimi ve şampiyonu olmak için kahramanınızın özel roketlerine ve yeteneklerine hakim olun! Kendilerine özgü güçlere sahip çeşitli kahramanlardan oluşan ve sürekli büyüyen kadroya göre stratejinizi şekillendirin.

Takımınıza göre yeni stratejiler ve taktikler geliştirin, çok çeşitli dinamik haritaları keşfedin ve roketle oynamanın gerçek derinliğini görün. Uçup gitmeye hazır mısınız? 2. Sezon, yeni kahraman Leef, yeni bir harita, sınırlı süreli etkinlikler, görevler ve toplanacak onlarca heyecan verici ögeyle birlikte geliyor!

3- Worms Rumble

Öykü Modu, fizik tabanlı mekanizmaları ilk kez devreye sokan bir dolu değişkenlik içeriyor. Bir dolu ilginç makine, oyuna tat katıyor ve solo Worms™’u çok daha eğlenceli hale getiriyor! Tek oyuncu modu yalnızca ölüm ve yıkımla baş etmekten ibaret değil, ayrıca sallanıp duran ip köprülerle uğraşıp arkadaşlarınızı ölümcül tuzaklardan da kurtarıyorsunuz! Oyuncu yapay zekalı rakibinin oynamasından çok oyunu oynamakla vakit geçiriyor.

 


İlginizi Çekebilir: PS Plus’ın Bu Sene Verdiği Tüm Oyunlar Ve Değerleri


PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.


İlginizi Çekebilir: 390 TL’e Xbox Series X mi Olur?


Peki siz bu ay verilen ücretsiz oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu listedeki oyunlar sizi tatmin edebildi mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version