Prince of Persia: The Lost Crown Demosu Yayınlanacak

Oyunu çıkışından önce deneyebileceğiz!

Prince of Persia The Lost Crown Demosu Yayınlanacak

Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile önümüzdeki ay Prince of Persia: The Lost Crown demosu yayınlanacak. Bu sayede, çıkışından önce oyunu deneyimleyebileceksiniz. Ayrıca The Game Awards 2023 şovunda oyun için yeni bir fragman da gösterildi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Brothers: A Tale of Two Sons Remake Duyuruldu


Prince of Persia: The Lost Crown Demosu Geliyor

Summer Game Fest sırasında bizlere hoş bir sürpriz yapan Ubisoft, Prince of Persia: The Lost Crown duyurusunda bulunmuştu. 18 Ocak 2024 tarihinde Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için çıkması beklenen oyun, The Game Awards 2023 şovunda yeni fragmanı ile karşımıza çıktı. Dahası ise, Fransız yayıncı tarafından yapılan yeni duyuru ile çıkışından bir hafta önce, yani 11 Ocak 2024 tarihinde, Prince of Persia: The Lost Crown demosu da yayınlanacak.

Yayınlanan yeni fragmanda, hikayeye odaklanılır iken oynanıştan kısa kesitler de görebiliyoruz. Bunların arasında, ölüme meydan okunan platform kısımları, zorlu düşmanlarımız ve ana karakterimizin çatışma stili ön plana çıkıyor. Finalde ise oynanabilir demo duyurusu ve yayınlanma tarihi ekranımıza geliyor.

Hiç şüphesiz ki Prince of Persia: The Lost Crown çoğu oyuncu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bilhassa yeniden yapımın uzun bir süre daha karşımıza çıkmayacağını göz önünde bulunduracak olursak, yıllardan sonra yeni bir Prince of Persia oyunu biz oyuncular için ilaç olacaktır. 3B grafikler ile 2B oynanışın bir araya getirildiği The Lost Crown senaryosunda, yolumuz her birinin kendisine özgü mucizeleri ve tehlikeleri olan farklı diyarlardan geçecek. Karşımıza çıkacak bulmacaları çözecek, gizli hazineleri bulacak ve araştırma görevlerini tamamlayarak lanetli yer hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Ayrıca yolumuz Kaf Dağı gizlerini çözmemizde bize yardımı dokunacak çeşitli karakterler ile de kesişecek.

Prince of Persia: The Lost Crown Konusu

Pers savaşçısı Sargon rolünde olacağımız oyunda, kayıp prens Ghassan’ı bulmak için mücadele edeceğiz ve bu mücadelemiz de bizi lanetli olduğu söylenen Kaf Dağı’na götürecek.

Exit mobile version