Prime Gaming Haziran 2023 Oyunları

Listede on üç oyun var bu defa...

Prime Gaming Haziran 2023 Oyunları

Prime Gaming Youtube kanalı üzerinden yayınlanan yeni video ile Prime Gaming Haziran 2023 oyunları belli oldu. Önümüzdeki ay için fena olmayan bir liste ile karşı karşıyayız. Yıldız oyuncu ise Neverwinter Nights Enhanced Edition. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam 61 TL’lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

Prime Gaming Haziran 2023 Oyunları Listelendi

Amazon Prime aboneliğimiz kapsamında, bu defa on üç oyunu kütüphanemize ekleyebileceğiz. Dahası ise bu oyunlar, son haftaya kadar her hafta ikişer ikişer olmak üzere açılacak. 29 Haziran 2023 Perşembe günü ise üç oyun ekleyebileceğiz. Hangi oyunların hangi tarihte aktif olacağına dair detayla ise şöyle;

Verilen bilgilere bakılırsa, bahsi geçen oyunlardan Sengoku 2 ve Mutation Nation 1 Haziran 2023, Soccer Brawl ve Over Top 8 Haziran 2023, The Super Spy ve Top Hunter 15 Haziran 2023, Neverwinter Nights Enhanced Edition ve Autonauts 22 Haziran ve son olarak Roguebook, Once Upon a Jester ve Gems of Destiny: Homeless Dwarf ise 29 Haziran 2023 tarihinde servise eklenecek.

Önceki aylara baktığımızda elbette beklentilerin altında kalan bir liste var önümüzde, ama yaşını almış olan oyuncular için Neverwinter Nights Enhanced Edition parlayan bir yıldız misali bize el sallıyor.

Exit mobile version