Prime Gaming 10 Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor

Eski yeni oyunlar var...

Dijital oyun mağazalarının peş peşe gelen yıl sonu indirim kampanyalarına ve ücretsiz oyun fırsatlarına Prime Gaming ile Amazon da dahil oldu. Perakendeci devi, bugün itibarıyla on oyunu ek bir ücret gerekmeksizin aktif abonelerine sunmaya başladı. Fırsatı kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Ocak 2023 Oyunları Hangileri Olacak?


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu. Şimdi de toplam ederi 160 TL olan, on oyuna aboneliklerine ek ücret ödemeden erişim sağlayabilecekler.

Bahsi geçen oyunların en dikkat çekeni elbette Dishonored 2. Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan oyun, 2016 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Hikaye olarak, Dishonored’ın on beş yıl sonrasındaki bir zamanda geçiyor. Amacımız ise İmparatoriçe Emily Kaldvin’in beklenmedik bir şekilde tahttan indirilmesinin arkasındaki sebebin ne olduğunu öğrenmek ve yeniden tahta çıkartmak olacak.

Dishonored 2 haricinde, klasik oyunları sevenler için Metal Slug serisi, 2003 yılında çıkmış olan The King of Figters ve SNK oyunları da listede yer alıyor.

amazon-prime-gaming-yeni-yil-ozel-oyunlar-dagitiyor

Ücretsiz Prime Gaming Servisi Oyunları

Exit mobile version