Pokemon Unite Cadılar Bayramı Etkinliği Başladı

Özel bir etkinlik bizleri bekliyor...

Popüler MOBA türü ile Pokemon karakterlerinin bir araya geldiği Pokemon Unite, 2020 yılı içerisinde duyurulmuştu. Geliştiriciliği TiMi Studio Group ve yayıncılığı da The Pokemon Company tarafından yapılan oyun, geçtiğimiz yıl içerisinde mobil cihazlar ve Switch için yayınlanmıştı. Bugünün yeni duyurusuyla, Pokemon Unite Cadılar Bayramı etkinliği başlamış oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Mobil Cihaz Uygulaması, Yıllardan Sonra Güncellendi


Pokemon Unite Cadılar Bayramı Etkinliğini Kaçırmayın

Pokemon UNITE’ın Cadılar Bayramı temalı güncellemesinin sahip olduğu yeni içerik ve Pokemonlar oyuna heyecan katıyor.

Pokemon UNITE Cadılar Bayramı teması ile oyuna renk ve heyecan katmaya devam ediyor. Sınırlı süre için geçerli olacak olan bu etkinlikte oyuncular, yeni ödüllerin tadını çıkarırken birbirlerine balkabağı atarak kutlama yapabiliyor.

UNITE_Clefable_Artwork

Aeos Adası’nı Keşfedin ve Clefable ile Ayın Gücünü Avcunuzda Hissedin

Oyuncuların Aeos Adası’nın derinlikleri keşfetmelerini sağlayacak iki yeni manga bölümü olan “Bölüm 3: Stadyuma Hoş Geldiniz!” ve “Bölüm 4: Aeos Enerjisi Noktası Peşinde” ile oyun farklı bir boyut kazanıyor. Ayrıca eğitmenler, 14 Ekim tarihinden itibaren Peri Pokemon Clefable olarak oyunda yer alabiliyor. Kozmosun gücünü kullanan bu yakın dövüş destek Pokemon’u Aeos Adası’na ay ışığını getiriyor. Bununla birlikte yakın zamanda Aldatıcı Tilki Pokemon Zoroark’ın Pokémon UNITE kadrosuna katılma serüvenine ortak olmak için gelişmeleri Pokemon UNITE resmi sosyal medya hesabından takip edebilirsiniz.

Yeni Mücadele Bileti 11. Sezon ve Dereceli Maç Sezonu

Eğitmenler 14 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında mücadele bileti 11. sezon ile yeni ödüller kazanabiliyor ve dereceli maç 7. sezon ile rütbelerini yükseltebiliyor. Mücadele bileti 11. sezonun öne çıkan ödülleri arasında, eğitmenleri dikkat çekici kılacak şık ve gizemli Kutsal Tarz Delphox ile Korucu Tarz Trevenant Hologiysileri yer alıyor.

Cadılar Bayramı Geri Geldi

27 Ekim – 17 Kasım tarihleri arasında Mer Stadyumu’nda Cadılar Bayramı heyecanı yaşanıyor. Oyuncular bu ürkütücü bayramı benzersiz hızlı maçlarda birbirlerine balkabağı atarak kutluyor. Balkabağı isabet eden Pokemon’un Aeos enerjisi bir miktar azalıyor ve bu Pokemon belirli bir süreliğine balkabağına dönüşüyor. Bu fırsatı kaçırmayan rakipler ise hızlıca gol atma imkanı elde ediyor. Ancak balkabağına dönüşen Pokemon’lar tümüyle savunmasız olmuyor; Balkabağı Saldırısı ile karşılık verebiliyor. Oyuncular ayrıca etkinlik dönemi boyunca hızlı maçlara katılmak gibi çeşitli yollarla puan toplama ve eğitmen moda eşyası gibi ödüller kazanma şansına sahip oluyor.

Exit mobile version