Pokemon Unite Android ve iOS için Çıktı

Cep yaratıklarının mücadelesi mobil cihazlarda devam ediyor.

Pokemon Unite Android ve iOS için Çıktı

Bu yıl içerisinde Switch için çıkmış olan Pokemon Unite Android ve iOS için de yayınlandı. Bizlere oldukça farklı bir deneyim sunan oyunu, ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Çıkacak Oyunlar: 20 – 26 Eylül 2021


Pokemon, günümüzdeki popülerliğini kaybetmeden devam ettiriyor. Bildiğiniz gibi Niantic tarafından geliştirilmiş olan Pokemon Go, dünyayı kasıp kavurmuş ve rekor üstüne rekor kırmıştı. Şimdi ise Pokemon Unite sahneye çıkmış durumda.

Popüler MOBA türü ile Pokemon karakterlerinin bir araya geldiği yeni oyun, geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuştu. TiMi Studio Group tarafından geliştirilen ve The Pokemon Company tarafından 21 Temmuz 2021 tarihinde Switch konsolu için yayınlanan Pokemon Unite için sıradaki durak ise Android ve iOS tabanlı mobil cihazlar oldu.

Pokemon Unite Android ve iOS Kullanıcılarına Sunuldu

Duyurulduğu ilk günden bu yana oyuncuların büyük ilgisini çeken oyun, bunun yansıması olarak beş milyon ön-kayda ulaşmıştı. Her ne kadar App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak yayınlanmış olsa da, oyun içi satın alımların mevcut olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Grafikleri ile dikkat çeken Pokemon Unite, oynanış olarak League of Legends ve benzeri oyunlardaki gibi üç farklı koridor ile karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda, seçtiğiniz Pokemon karakterinin özelliklerine uygun olan koridora giriyor ve karakterinize seviye atlattıkça yeni güçler kazandırıyorsunuz.

Öte yandan, Pikachu, Charizard, Snorlax, Clefable, Lucario ve daha birçok karakterin yer aldığı Pokemon Unite, beşe beş takımlar arası mücadeleye sahne oluyor. Çapraz platform desteğine sahip oyunu bütün kullanıcıların birlikte oynayabilmeleri mümkün olacak. Ayrıca Nintendo hesabınızı Pokemon Eğitmen Kulübü hesabınız ile ilişkilendirmeniz durumunda, kayıtlı verilerinize bütün platformlar üzerinden erişebileceksiniz.

Verilen bilgilere göre, Pokemon Unite oyununun mobil cihazlara çıkışını kutlamak amacıyla 31 Ekim 2021 Pazar günü TSİ 19:00 sıralarında sona erecek olan bir etkinlik söz konusu. Katılımda bulunup tamamlayan bütün eğitmenlere, ön-kayıt kampanyası dahilinde 1000 Aeos bileti, Pikachı için Unite lisansı ve Festival Stili adındaki özel bir giysi ödülleri verilecek. Ön-kayıtın yedi buçuk milyonu bulması durumunda ise, eğitmenlere ekstradan 1000 Aeos bileti daha verilecek.

Son olarak, bugün itibarıyla uzay temalı ögelerin sunulduğu Galaktik Hayalet 094 adı altında yeni bir mücadele bileti başlayacak. Oyuncular günlük ve haftalık görevleri tamamlamaları durumunda, bilet seviyelerini yükseltmelerinin yanı sıra seviyelerine özel ödülleri de kapabilecekler. Premium bilet alırsanız da kazanacağınız ödüller katlanarak artacak.

Exit mobile version