Pokemon GO, Gaming İstanbul 2022 ile Dönüyor

Eğitmenler büyük fuarda bir araya gelecekler!

Mart ayında ülkemiz pazarına girmiş olan popüler mobil oyun için hız kesmeden Ankara, İstanbul ve İzmir illerimizde bir dizi topluluk etkinlikleri gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz ay içerisinde de farklı illerde bir topluluk etkinliğinin düzenlediği Pokemon GO, Gaming İstanbul 2022 ile geri dönüşe hazırlanıyor. Peki bu defa bizi neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Hexe ve Red Hakkında Yeni Detaylar


Bu hafta 16 Eylül 2022 Cuma günü başlayıp da 18 Eylül 2022 Pazar günü sona erecek olan Gaming İstanbul 2022 sırasında Pokemon GO, eğitmenleri uluslararası oyun, espor ve dijital eğlence dünyasının Türkiye’deki en büyük kutlama organizasyonunda bir araya getirecek. Yapılan resmi açıklama şöyle;

duFNXTrRmmyhqHPC88gS2V-1200-80

Pokemon GO, Eğitmenleri Gaming İstanbul’da Bir Araya Getirecek

Mart 2022 itibarıyla Türkçe dil desteğine kavuşan dünyaca ünlü mobil oyun Pokemon GO, Uluslararası oyun, espor ve dijital Eğlence dünyasının Türkiye’deki en büyük buluşma noktası Gaming İstanbul 2022’de ulusal ve uluslararası oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. GIST 2022 Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 16 – 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Etkinliğin gerçekleşeceği 3 günden herhangi birine katılan Eğitmenler, oyun içi özel bonusların yanında Sponsorlu PokeDurak’larda Porygon, Unown G, Unown I ve Joltik ile karşılaşmaları sağlayan özel Alan Araştırmaları’na girebilecekler. Etkinlik alanında yeni Spor Salonları ve PokeDuraklar mevcut olacak ve etkinlik süresinde kullanılan Yem Modülleri 6 saat etkili olacak.

Eğitmenler 16 – 17 – 18 Eylül 2022 tarihlerinde, 10.00 – 20.00 saatleri arasında eğlenceye katılabilecekler. Pokemon GO’daki etkinlik, fiziksel olarak Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bulunan tüm Eğitmenler için tamamen ücretsiz olarak gerçekleşecek. Eğitmenleri, etkinlik hakkında detayları kaçırmamak ve gelecek sürprizlere göz atmaları için Pokemon GO blog sayfası adresine ve Pokemon GO Türkiye resmî sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet ediyoruz.

Pokémon GO Türkiye Resmî Sosyal Medya Hesapları:

Instagram

Twitter

Facebook

Exit mobile version