PlayStation’dan İki Yeni Silent Hill Oyunu Yolda!

Kojima ve Konami arasındaki buzlar eriyor.

Sızıntıları ile ünlü Rely on Horror tarafından aktarılan bilgilere göre Sony ve Konami, iki yeni Silent Hill projesi üzerinde çalışıyor. Japan Studio ve Kojima Productions tarafından geliştirilen oyunlar, kadrosunda sağlam isimleri de barındırıyor.

Peki şimdiye kadar ortaya çıkan detaylar neler? Konami ve Kojima arasındaki buzlar eridi mi? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Horizon Zero Dawn PC İçin Duyuruldu!


Silent Hill Serisi Geri Dönüyor! 

Ortaya çıkan sızıntılara göre Silent Hill serisi Sony ve Konami ortaklığında geri dönüyor. Japan Studio ekibine teslim edilen oyunda 1999’da çıkan serinin yönetmeni Keiichiro Toyama, bestecisi Akira Yamaoka ve karakter tasarımcısı Masahiro Ito’da yer alıyor.

Oyunun soft reboot olacağı paylaşılan detaylar arasında. Kısacası seri sıfırdan tekrar karşımıza çıkacak. Peki ya Kojima Productions’a emanet edilen proje?

PlayStation'dan İki Yeni Silent Hill Oyunu Yolda!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllar Kojima, Konami ortaklığında SH oyunu geliştirmekteydi ancak Konami’nin Kojima ile yaşadığı sıkıntılar ve çekişmeler projenin iptal edilmesine hatta yolların ayrılmasına kadar uzadı. Anlaşılan Sony’nin araya girmesi buzların erimesine vesile olmuş durumda.

Kojima Productions’ın SH oyunu ise Telltale oyunları tarzında bölümler halinde yayınlanacak ve daha çok etkileşim üzerine kurulu olacak. Tabii ki Telltale’nin yaptığı kadar basite indirgenmesi beklenmiyor. Kadro hakkında ise henüz net bir bilgi mevcut değil. İlerleyen zamanlarda konu hakkında daha fazla bilginin paylaşması bekleniyor.


İlginizi Çekebilir: Corona Virüsü PlayStation’u ve Xbox’ı Etkileyecek Mi?


Peki ya siz bu sızıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Doğruluk payı var mıdır? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version