PlayStation Yıl Sonu Fırsatları Kampanyası Başladı

Kış mevsimine özel yeni kampanya başladı...

İndirim dönemi PlayStation mağazasında hız kesmeden devam ediyor. Black Friday dönemini yarın itibarıyla geride bırakmaya hazırlanıyor iken, bugün kış mevsimine özel olarak PlayStation Yıl Sonu Fırsatları kampanyası başladı. Yine birçok oyunun kısmen alınabilir seviyelere indiği yeni kampanya ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Black Friday 2021 İndirimleri Başladı


PlayStation Yıl Sonu Fırsatları Neler Sunuyor?

Bugün itibarıyla başlayan PlayStation Yıl Sonu Fırsatları, 23 Aralık 2021 Perşembe günü TSİ 03:00 sıralarında sona erecek. Özel sürümleri dahil oyunlar, koleksiyon paketleri ve indirilebilir içerikler kapsamında sekiz yüzden fazla ürünün yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

PlayStation Yıl Sonu İndirimleri Spider-Man

% 20 ile % 95 oranında indirimlerin söz konusu olduğu kampanyada dikkate değer oyunlardan ilki, Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition oluyor. Esas fiyatı 309 TL olan bu oyunu, 185.40 TL karşılığında alabiliyorsunuz. Standart sürümü ise 124.50 TL.

Eğer sinematik bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Erica’yı kaçırmayın. Flavourworks tarafından geliştirilmiş olan oyunu, kampanya kapsamında 44.50 TL’ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Henüz kütüphanenizde bulunmuyorsa, Alien: Isolation da korku türünde kaliteli bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Standart sürümü 49.80 TL olan oyunun, yedi indirilebilir içeriğinin bulunduğu The Collection sürümü ise 95.80 TL.

Son olarak, PlayStation Plus abonesiyseniz, PlayStation Yıl Sonu Fırsatları kapsamında birçok oyunda % 5 ile % 10 arasında değişen oranda ek indirim hakkınız olacak. Öne çıkanlar ise şöyle:

Exit mobile version