PlayStation Yıl Sonu Fırsatları 2023 İndirimleri Başladı

Yeni indirim kampanyası başladı!

PlayStation Yıl Sonu Fırsatları 2023 indirimleri ile PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için dijital PlayStation mağazasında yeni bir dönem başladı. Üç buçuk hafta kadar sürece olan bu kampanya, pek çok oyunun fiyatının fena olmayan seviyeye indiğini görebiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Ürünlerinin Ülkemizdeki Dağıtımı Bilkom Tarafından Yapılacak


Bugün sona eren Black Friday indirimlerinin ardından, Sony Interactive Entertainment tarafından hız kesilmeden yeni bir indirim kampanyası daha devreye sokuldu. Buradan ulaşabileceğiniz Yıl Sonu Fırsatları 2023 indirimleri bazı oyunlar için 12 Aralık 2023 ve bazı oyunlar için de 21 Aralık 2023 tarihinde sona erecek olup, klasiklerden modern olanlara kadar pek çok oyunu da kapsayacak şekilde % 20 ile % 90 arasında değişen fiyat düşüşleri ile karşımıza çıkıyor. Eğer PlayStation Plus aboneliğiniz varsa, ekstradan % 5 veya % 17 arasında değişen oranda ekstrada indirim hakkınız da olacak.

PlayStation Yıl Sonu Fırsatları 2023 Neler Sunuyor?

2021 yılının Ekim ayında satışa sunulmuş olan Alan Wake Remastered, kampanyada % 50 indirimle 224.50 TL’ye düşmüş durumda. Eğer PlayStation Plus aboneliğiniz varsa, ekstradan % 17 indirim hakkınız oluyor.

825FgcpyYGSvg6JLNxmy6D

Resident Evil 2 de tercih edilebilir oyunlardan. % 75 indirimle 187.25 TL iken, içeriğinde ekstra içerik paketinin de bulunduğu Deluxe sürümü eş değer oranda indirimle 109.75 TL. Burada herhangi bir fiyat yazım yanlışı yok, ama ilginç bir şekilde Deluxe sürümünün normal fiyatı da daha ucuz görünüyor.

Eğer PlayStation Plus Extra aboneliğiniz yok ise, içeriğinde Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras oyunlarının bulunduğu Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu % 60 indirimle 359.60 TL.

Bu oyunların haricinde, standart ve özel oyun, paket, eklenti ve daha pek çok şey kapsamında yedi yüzden fazla seçenek mevcut. Bunların arasından önerebileceğimiz diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Yıl Sonu Fırsatları dışında, PlayStation Indies ve Sıcak Fırsatlar adı altında iki kampanyanın daha bulunduğunu söyleyelim. Bunlara da bir göz atmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version