PlayStation Yaz İndirimi Başladı

Binlerce oyun indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PlayStation Yaz İndirimi bugün itibarıyla başladı. İki hafta kadar sürecek olan indirimin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Repeat.gg eSpor Platformunu da Satın Alıyor


20 Temmuz – 4 Ağustos 2022 tarihleri arasında yararlanabileceğiniz kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Genel olarak baktığımızda, Sıcak Fırsatlar, Çok Oyunculu Oyunlar ve En Çok Satanlar olmak üzere kendi içerisinde üçe ayrılmış olan Yaz İndirimi ile binlerce oyunda % 20 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşleri söz konusu.

AVTNtLWxrQ3bw6VpYM6HLW-1200-80

PlayStation Yaz İndirimi Fırsatını Kaçırmayın

Aralarında PlayStation Plus Extra ve Deluxe aboneliği ile edebileceğiniz oyunların dışında, dikkat çeken oyunlar arasında The Ascent yer alıyor. Hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 versiyonlarının yer aldığı paketi % 40 indirim ile 155.40 TL’ye satın alabilmek mümkün oluyor.

Bir diğer kayda değer oyun ise The Outer Worlds. Standart sürümü % 67 indirim ile 128.37 TL’ye satılıyor iken, Expansion Pass içeriğine % 20 indirim ile 143.20 TL’ye ve Murer on Eridanos ve Peril on Gorgon eklentilerine de ayrı ayrı % 35 indirim ile 93.60 TL’ye sahip olabiliyorsunuz.

Eğer Bloober Team oyunlarından hoşlanıyorsanız, The Medium oyununu da % 35 indirim ile 285.35 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

PlayStation Yaz İndirimi kampanyasında dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version