PlayStation Store Önemli Değişiklikleri Beraberinde Getiriyor!

Yeni nesile odaklı bir mağaza geliyor.

Yenilenmiş PlayStation Store yakında hizmete açılıyor. Getirilen güncellemeyle birçok değişiklik PlayStation kullanıcılarını bekliyor. Peki yenilenmiş PlayStation Store oyunculara neler sunacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Store Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı!


PlayStation Store Yenileniyor

Yepyeni PlayStation Store, web ve mobil için 21-26 Ekim 2020 tarihinde çıkıyor. Masaüstü ve mobil cihazlar üzerinden PS Store’a girdiğinizde erişebileceğiniz içeriklerde bazı değişiklikler yapıldı. Peki yenilenmiş PlayStation Store hangi değişiklikleri kapsıyor?

Şunlar artık satın alınamayacak:

İstek Listesi özelliği kaldırılacak ve listende mevcutta ekli olan tüm öğeler kaldırılacak. Yukarıda listelenen içerikler masaüstü veya mobil cihaz üzerinden PS Store’a girildiği zaman artık alınamayacak olsa da PS3, PSP veya PS Vita içeriklerini doğrudan PS3, PSP ve PS Vita konsolları üzerinden PS Store’a girerek alabileceksiniz.

PlayStation 4 uygulamalarını, temalarını ve avatarlarını da PS4 konsolu üzerinden PS Store’a girerek indirebilirsiniz.

Satın almış olduğunuz tüm mevcut PS3, PSP ve PS Vita içeriklerine önceden olduğu gibi erişebilecek. Mevcut PS4 uygulamaları, temaları ve avatarları PS4 konsolunda kalacak. Kısacası Sony PlayStation 5 ile tamamen yeni nesile odaklı bir mağaza bizlere sunmaya hazırlanıyor. PSP, PS3 ve Vita’ya verilen destek bu tarihler arasında son bulmuş olacak.


Son olarak PS4’ün 8.00 yazılım güncellemesiyle beraber birçok değişiklik ve yenilik kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu yeniliklere yeni avatarlar da dahil. The Last of Us: Part 2, God of War, Ghost of Tsushima, Uncharted 4: A Thief’s End, Bloodborne, Ratchet & Clank, Gravity Rush ve daha fazlası ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumda.

Mevcut avatarınızı my.playstation.com adresinden veya PS4’ün ayarlar kısmından değiştirebilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Peki siz bu değişiklikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version