PlayStation Stars Programı Duyuruldu

Yeni sadakat programı geliyor!

PlayStation Stars Programı Duyuruldu

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Stars programı duyurusunda bulundu. Bu yıl içerisinde faaliyete geçecek olan sadakat programıyla ilgili ilk verilen detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haven Studios PlayStation Bünyesine Resmen Katıldı


PlayStation Stars Programı Detayları

Katılımın ücretsiz olacağı ve henüz hangi ülkeleri kapsayacağının belli olmadığı bu programda, PlayStation Stars üyeleri belirli etkinlikleri ve mücadeleleri tamamlamaları durumunda ödüller kazanacaklar.

Aylık Kontrol herhangi bir oyunu oynamanız durumunda ödül kazanmanızı sağlayacak iken, diğerleri ise turnuva kazanmanızı, belirli bir kupayı açmanızı veya programın faaliyete geçişinden sonra dünya genelinde seçili bir oyunun Platin kupasını açan ilk oyuncu olmanızı gerektirecek.

Ağ Reklamcılık, Sadakat ve Lisanslı Ticari Ürünü Başkan Yardımcısı Grace Chen tarafından verilen diğer bilgilerde, sadakat puanları kazanabilmek de mümkün olacak. Bu puanlar da cüzdan kredisi ve seçili PlayStation Store ürünlerini içeren bir katalogda kullanabileceksiniz. PlayStation Plus aboneleri ise programa katılımda bulunmaları durumunda, mağazadan yapacakları satın alım ile otomatik olarak sadakat puanı kazanabilecekler.

Söylenene göre programda oyun karakterinin heykelcikleri, Sony tarihi ile bağlantılı cihazlar gibi farklı eğlence araçları dahil çok daha farklı dijital toplanabilir ürünler ile de karşılaşacağız. Ne var ki Washington Post tarafından yapılan bir röportajda konuşan Grace Chen, dijital toplanabilir eşyaların NFT şeklinde olmayacağı söylüyor. Diğer bir deyişle, herhangi bir blok zincir teknolojisinden de faydalanılmıyor iken, bu eşyaları takas edebilmek veya satabilmek mümkün olmayacakmış.

Şu an için PlayStation Stars ile ilgili söylenenler bu kadar, ama ilerleyen zaman zarfında program hakkında çok daha fazla detay bizlere sunulacakmış. Haliyle ülkemizde de geçerli olup olmayacağını öğrenebilmek için birazcık daha bekleyeceğiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version