PlayStation Showcase 2021 Yayın Tarihi Belli Oldu!

PlayStation 5’in geleceğine göz atacağımız Showcase yakında bizlerle.

PlayStation Showcase 2021 yayın tarihi belli oldu. PlayStation 5’in geleceğine göz atacağımız Showcase yayını 9 Eylül Perşembe günü TSİ 23.00’te gerçekleştirilecek. Etkinlik toplam 40 dakika uzunluğunda olacak ve yeni çıkacak oyunlar hakkında yeni bilgiler paylaşılacak. Sunum esnasında yeni oyun duyurularının da gelmesi bekleniyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Türkiye’de PlayStation Oyuncusu Olmak!


PlayStation Showcase 2021 Yayın Tarihi

PlayStation Showcase 2021 yayın tarihi belli oldu. PlayStation 5’in geleceğine göz atacağımız Showcase yayını 9 Eylül Perşembe günü TSİ 23.00’te gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamaya göre PlayStation’ın yeni nesil VR’ı bu sefer etkinliğe dahil edilmeyecek. Ancak yine de irili ufaklı geliştiricilerden çok sayıda harika PS5 oyunu bu etkinlikte olacak.

Aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden etkinliğe ulaşabilirsiniz.

PlayStation Showcase 2021

PlayStation Studios ve diğer geliştiricilerden bazı gelecek PS5 oyunlarının arkasındaki güncellemeleri beklediğimizi biliyoruz. Sunumdan sonra, gösterimde yer alan bazı stüdyolardan daha fazla bilgi gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle gösteri favori oyunlarınızdan bazılarını içeriyorsa, buralarda kaldığınızdan emin olun. Sunum, hem büyük hem de küçük stüdyoların oyunlarını öne çıkaracak.

Şimdiye kadar bize verilen tüm bilgiler bu kadar, ancak hangi oyunları görebileceğimizi tahmin edersek, Deathloop, Deathwire: Tokyo, Five Nights at Freddy’s: Security Breach, Goodbye Volcano High ve Little Devil Inside, hepsi iyi adaylar gibi görünüyor. 2021’de piyasaya sürülmesi planlanan yapımlar.

Horizon: Forbidden West, God of War Ragnarok, Solar Ash, Project Athia, Hogwarts Legacy ve Pragmata gibi 2022’de piyasaya çıkacak oyunlar da listede olabilir. Heavenly Bodies, Jett: The Far Shore, Stray ve Final Fantasy XVI, çıkış tarihi olmayan oyunlar olduğu için etkinlikte olmasını beklememenizi öneririz.

Peki siz hangi oyunları görmek istiyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version