PlayStation Q Lite Videosu Sızdırıldı

Kasım ayında çıkacağı söyleniyor...

PlayStation Q Lite Videosu Sızdırıldı

Bu yılın son çeyreğinde satışa sunulması beklenen PlayStation Q Lite için Reddit ve Twitter üzerinden görseller ve video sızdırıldı. Bu vesile ile cihazın genel görünümü ve kullanımı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Uyumlu Taşınabilir Cihaz Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Sony, PlayStation 5 için şirket içinde Q Lite olarak anılan bir yan ürün üzerinde çalışıyor. Şimdilik resmi bir çıkış tarihi olmasa da Kasım ayı gibi satışa sunulması beklenen Q Lite için Reddit üzerinden AyoadeNBN isimli kullanıcı tarafından bir görüntüsünün sızdırılmasından kısa bir süre sonra, Twitter kullanıcısı Zuby_Tech hem birkaç ekran görüntüsü hem de kısa bir video paylaştı.

PlayStation Q Lite Videosu ve Görselleri

Yirmi beş saniyelik videoda, hem cihazın genel tasarımı hem de kullanım şekli hakkında genel bir fikir sahibi olabilmek mümkün oluyor. Tercihen dijital yön tuşları veya dokunmatik ekran ile kontrol edebiliyoruz. Genel tasarım itibarıyla hoş olduğunu söylemek gerek.

PlayStation Showcase 2023 sunumunun sonunda resmen duyurulan ürün, daimi internet bağlantısı gerektirecek. 8” LCD ekranı, hoparlörleri ve ses kablosu girişi olan bu cihaz, 1080p çözünürlükte 60 FPS akıcılığa kadar eş akış (streaming) imkanı sunacak. Ayrıca DualSense kolunun dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyici özelliklerine de sahip olacak. Pil ömrünün ise üç veya dört saat olacağı söyleniyor.

Exit mobile version