PlayStation: PS5 Oyun Fiyatları Fazlasıyla Düşük!

Kafalar mı güzel?!

Bloomberg’ten Takashi Mochizuki ve Olga Kharif’in haberine göre Sony yeni nesil oyun fiyatlarını fazlasıyla düşük buluyor. Sony PlayStation 80 euro fiyat etiketine sahip olacak olan yeni nesil PlayStation 5 oyunlarına gözünü dikti. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Store Türkiye Fiyatlarına Zam!


PlayStation’dan PS5 Oyun Fiyatlarına Zam Düşüncesi

Paylaşılan detaylara göre Sony yeni nesil oyun fiyatlarını fazlasıyla düşük bulduğu için 80 £’nun üzerinde bir fiyat politikası izlemek istemiş. Activision, Capcom, EA, Ubisoft, 2K, Gearbox ve Sony yeni nesil oyun fiyatlarını artıran firmalar arasında yer almakta. Microsoft ise Sony PlayStation’a nazaran bu konuda daha ılımlı bir yol izlemekte. Xbox CEO’su Phil Spencer bu kararı müşterilerin (firmalar) vereceğini dile getirdi.

Oyun Gündemi serimizin ok ve sabun içeren yeni bölümünü henüz izlemediyseniz hemen aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek PlayStation 5’in kutusunu bir daha açılamayacak bir biçimde kapattık ve tarihin tozlu raflarında çürümeye bıraktık. Bu videodan sonra ellerimizi yıkamayı da ihmal etmedik.

Sony PlayStation 5 (PS5) Oyunları: Hangi Oyunlar Olacak?

PlayStation 5Sony PlayStation 5 (PS5) Özellikleri! Ne Kadar Güçlü?


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version