PlayStation Mega Mart İndirim Kampanyası Başladı

Yeni kampanya iki hafta kadar sürecek...

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Mega Mart ile İlkbahar indirimlerini başlattı. İki hafta kadar sürecek olan kampanyada, hangi oyunlar ne seviyede ucuzladı? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (10 Mart)


PlayStation Mega Mart Kampanyası Neler Sunuyor?

Bugün itibarıyla başlamış olan PlayStation Mega Mart, 31 Mart 2022 Perşembe günü TSİ 01:59 sıralarında sona erecek. Buradan ulaşabileceğiniz kampanya sayfasına baktığımızda, % 25 ile % 90 arasında değişen oranda tasarrufların söz konusu olduğunu görebiliyoruz. Eğer PlayStation Plus abonesi iseniz, ekstradan en az % 5 ve en fazla % 10 oranında ek indirim hakkınız da oluyor.

Mass Effect Legendary Edition

% 60 indirim ile 199.99 TL’ye inmiş olan Mass Effect Legendary Edition, yeni kampanyada dikkat çeken oyunlar arasında yer alıyor. Mayıs ayı içerisinde satışa sunulmuş olan bu yenilenmiş sürümde, orijinal Mass Effect oyunları bulunuyor. Eğer EA Play aboneliğiniz varsa, tek kuruş ödemeden konsolunuza indirmek gibi bir seçeneğinizin bulunduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Eğer arkadaşınız ile oynamalık bir şeyler arıyorsanız ve henüz denememişseniz, It Takes Two’ya bir göz atabilirsiniz. Birçok ödülü kazanmış olan oyunu, % 60 indirim ile 111.60 TL’ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Friend’s Pass sistemi sayesinde, bu oyunu bir kişinin satın alması yetiyor.

Bir diğer önerimiz ise dört kişi kooperatif olarak oynanabilen Back 4 Blood. Standart sürümü % 50 indirim ile 299.50 TL’ye inmiş iken, Deluxe sürümü ise eş değer orandaki indirim ile 429.50 TL.

PlayStation Mega Mart indiriminde dikkate değer diğer oyunlardan bazıları ise şöyle;

Exit mobile version