PlayStation Mayıs Tasarrufları Başladı

İki haftalık yeni kampanya dönemi başladı...

Sony Interactive Entertainment, dijital mağazası üzerinden pek çok fırsatı kullanıcılara sunuyor. Yakın bir zaman önce sona eren bahar indirimlerinin ardından, şimdi de PlayStation Mayıs Tasarrufları kampanyası başladı.


İlginizi Çekebilir: PlayStation’dan Oyuncuları Büyük Zahmetten Kurtaracak Hamle


PlayStation Mayıs Tasarrufları Kampanyasını Kaçırmayın

9 Mayıs 2024 Perşembe günü sona erecek olup, % 20 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Geçtiğimiz ay içerisinde PlayStation 5 kullanıcılarıyla da buluşan Hi-Fi RUSH, % 30 indirimle 355.48 TL olduğunu söyleyelim.

The Rogue Prince of Persia Mı Geliyor

Prince of Persia serisinin son çıkan oyunu Prince of Persia: The Lost Crown da indirime giren bir başka dikkate değer oyun olarak gözümüze çarpıyor. Standart sürüm % 40 indirimle 551.40 TL iken, Deluxe sürümü de eş değer oranda indirimle 641.40 TL. Sürümler dışında, Deluxe sürüm içeriklerinin bulunduğu paketi de % 20 indirimle 119.20 TL karşılığında alabiliyorsunuz.

Sherlock Holmes seven takipçilerimiz için Sherlock Holmes: The Awakened oyununun % 60 indirimle 339.60 TL olduğunu söyleyelim. Eğer PlayStation Plus aboneliğiniz var ise, % 5 en indirimle 349.65 TL’ye kütüphanenize ekleyebilmeniz mümkün oluyor.

Sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz bu oyunların dışında, sayfada dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version