PlayStation London’ın Oyunundan İlk Görsel Yayınlandı

Stüdyo, kendisine farklı bir hedef koymuş...

PlayStation London stüdyosu, yaptığı açıklama ile PlayStation 5 için yeni bir oyun üzerinde çalışmakta olduklarını duyurdu. Bu şimdilik gerçek bir duyuru olmasa da, geliştirici ekibin kafasındaki planın ne olduğu da ortaya çıktı. Buna ek olarak, PlayStation London’ın oyunundan ilk görsel de yayınlandı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Techland Yeni Oyunun İlk Görseli ile Karşımıza Çıktı


PlayStation 3 döneminde, beklenen başarıyı sağlayamayan PlayStation Home isimli sanal sosyal platformun geliştiricisi olan PlayStation London, daha sonradan SingStar, EyeToy ve Wonderbook gibi yapımlar ile de karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz yıllarda daha çok sanal gerçeklik oyunlarına odaklı olarak ilerleyen stüdyo, güncel olarak farklı bir türe el etmeye hazırlanıyor. Yani bir geleneği geride bırakacaklarmış gibi görünüyor.

PlayStation London’ın Oyunundan İlk Görsel Ortaya Çıktı

Yakın bir zaman önce Games Industry tarafından yapılan bir röportaj sırasında konuşan eş başkan Stuart Whyte, PlayStation teknolojilerini destekleyerek ortaya koydukları çalışmalardan gurur duyduklarını dile getirdi. Sıradaki projelerinde de kendilerine yeni hedefler koyarak, yeni yollar keşfetmeyi istediklerini de sözlerine ekledi. Bu bağlamda, hemen aşağıdan ilk görüntüsüne bakabileceğini projenin fantastik bir dünyada geçen çevrimiçi kooperatif dövüş oyunu olacağı söyleniyor.

Annotation-2022-10-27-090232

Bahsi geçen bu fantastik dünya, Londra şehrinin farklı bir versiyonu olacakmış. Geliştirici ekip, büyülü ve fantastik objeleri aşina olduğumuz dünyalar ile bir araya getirmeyi planlıyormuş. Bununla birlikte, Soho Engine ile geliştirilen oyunun yıllar içinde elde edilen deneyim ve kendilerine sunulan araçlar ile karşımıza çıkartılacağı söyleniyor.

Exit mobile version