PlayStation İndirimler Gezegeni Kampanyası Başladı

İki haftalık yeni dönem başladı...

Sony Interactive Entertainment, PlayStation İndirimler Gezegeni kampanyası ile dijital mağazası üzerinden oyunculara yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. 29 Şubat 2024 tarihinde sona erecek olan dönem boyunca, popüler olanlar dahil pek çok oyunda önemli fiyat düşüşlerinin olduğunu görebiliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: En Çok İndirilen PS Store Oyunları Açıklandı (Ocak 2024)


PlayStation İndirimler Gezegeni ile Yeni Kampanya Dönemi Başladı

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, standart ve özel sürüm oyunlar ve ek içerikler kapsamında % 20 ile % 95 arasında değişen oranda fiyat düşüşleri var. Eğer PlayStation Plus abonesiyseniz, ekstradan indirim hakkınızın olduğunu da söyleyelim. Kampanyada öne çıkan oyunlardan bir tanesi olan Subnautica: Below Zero, % 60 indirimle 299.60 TL.

Bir diğer önerimiz ise ilk iki Tony Hawk’s Pro Skater oyununun bulunduğu Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2. PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümlerinin bulunduğu Cross-Gen Deluxe Paketi, % 60 indirimle 451.60 TL.

Tony Hawk's Pro Skater Oyunları Steam Mağazasına Geliyor

Eğer gerim gerim gerileceğiniz bir korku oyunu arıyorsanız, Visage oyununu kaçırmamanızı öneriyoruz. Normalinde % 40 indirimle 527.40 TL. Eğer PlayStation Plus abonesiyseniz, ekstradan % 10 da indirim hakkınız oluyor ve 439.50 TL’ye bu güzel oyuna sahip olabiliyorsunuz.

Yukarıdaki öncelikli önerilerimizin haricinde, kampanyada karşımıza çıkan diğer bazı oyunlar da şöyle;

Exit mobile version