PlayStation İlkbahar İndirimi Başladı!

PlayStation mağazasının yeni indirim kampanyası başladı!

Sony cephesinde PlayStation İlkbahar İndirimi başladı. Birinci ve üçüncü parti oyunlara göre farklı tarihlerde sona erecek kampanyanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Bahar İndirimi 2022’yi Kaçırmayın!


Buradan ulaşabileceğiniz ve kendi içinde üç farklı kategoriye ayrılmış olan PlayStation İlkbahar İndirimi, 28 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte, bazı oyunlar için 14 Nisan 2022 tarihinde sona erecek kampanyaya aynı gün içerisinde başka oyunların dahil olacağı söyleniyor. Diğer bir deyişle, şu an için alabileceğiniz bir oyun yoksa, sayfayı daha sonradan tekrar kontrol etmenizde fayda var.

PlayStation İlkbahar İndirimi Fırsatını Kaçırmayın

PlayStation İndirimi Resident Evil 3

Özel ve tam sürüm oyunlar, eklentiler ve oyun paketleri dahil binden fazla seçeneğinizin olduğu sayfada, % 20 ile % 93 arasında değişen oranda indirimlerin söz konusu olduğunu görebiliyoruz. Buna ek olarak, PlayStation Plus abonesi olmanız durumunda ise fazladan % 5 ile % 10 arasında değişen oranda indirim hakkınız da olacak.

Kampanya sayfasına baktığımız zaman, ilk göze çarpanlardan birisi Sherlock Holmes Chapter One oluyor. Genç Sherlok Holmes rolünde olup da annemizin ölümünün arkasındaki gizemi ortaya çıkartacağımız oyun, % 34 indirim ile 283.14 TL’ye satın alınabiliyor. Deluxe sürümün ise % 25 indirimle 431.25 TL’ye düşmüş durumda.

Neredeyse her kampanyada olduğu gibi, Resident Evil Village de PlayStation İlkbahar İndirimi’nde de yerini almış. Kült serinin şimdilik son oyunu, % 57 indirim ile 257.57 TL. Deluxe sürüm ise % 50 indirim ile 349.50 TL. Oyunun oynanabilir demoları da mevcut olduğu için, almadan önce bu demoları deneyerek tam bir karara varabilmeniz mümkün olacak.

God of War: Ragnarok öncesinde yeni serinin ilk oyununu henüz kütüphanenize eklememişseniz, God of War Dijital Deluxe Sürüm de % 40 indirim ile 155.4 TL’lik fiyatı ile sizi bekliyor. Mağazada ayrıca ücretsiz olarak indirebileceğiniz God of War Comic Book 1’i de kaçırmayın.

Exit mobile version