PlayStation GamesCom 2022’ye Katılacak Mı?

Büyük gizem aralandı...

Ağustos ayında düzenlenecek olan GamesCom 2022 için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. PlayStation GamesCom 2022’ye katılıp katılmayacak mı diye merak edilir iken, verilen bilgi ile kafalardaki soru işareti de cevabını buldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İncecik PlayStation 5 Yarattı!


Bu yılın bir diğer büyük fuarı olan GamesCom 2022, 2019 yılından bu yana ilk kez fiziksel olarak düzenlenecek. 24 – 28 Ağustos 2022 tarihileri arasında yine Köln şehrinde gerçekleşecek olan büyük fuar için 23 Ağustos 2022 tarihinde Açılış Gecesi Canlı yayınına ek olarak, sonraki günlerde şimdilik içeriği belli olmasa bile kapsamlı bir dijital program da hazırlanıyor.

GamesCom 2022 için hazırlıklar devam ederken, yeni açıklamalar ile bizleri nasıl bir beş günün bekleyeceği hakkında da yavaş yavaş bilgiler ediniyoruz. Yakın bir zaman önce Activision Blizzard, Nintendo ve Take-Two Interactive gibi büyük şirketler katılımda bulunmayacaklarını resmi olarak bildirmişlerdi. Bu listeye şimdi de PlayStation eklendi.

PlayStation Spider-Man 2

PlayStation GamesCom 2022’ye Katılmayacağını Açıkladı

Şirket sözcüsü tarafından Games Wirtschaft’a yapılan açıklamayla, şirketin Köln şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda yer almayacağına resmiyet kazandırılmış oldu. Bu elbette çıkışı büyük bir merakla beklenen God of War Ragnarök, Forspoken ve Marvel’s Spider-Man 2 gibi oyunlardan yeni haberler alamayacağımız anlamına geliyor.

Öte yandan, organizatörler tarafından yapılan açıklama ile Bandai Namco, THQ Nordic ve Koch Media gibi diğer büyük isimlerin dahil olduğu iki yüz elli katılımcının yer alacağını onaylıyor. Şimdilik Xbox cephesinin katılımda bulunup bulunmayacağı ise belirsiz, ama tahminler Phil Spencer ve ekibinin mutlak suretle yer alacakları yönünde. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version