PlayStation Altın Hafta İndirimi Başladı!

PlayStation oyunları için yeni fırsatlar sizi bekliyor...

İlkbahar İndirimi akabinde Sony Interactive Entertainment, dijital mağazada yeni bir kampanyayı daha başlattı. PlayStation Altın Hafta indirimi dönemini kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni PlayStation Plus Türkiye Fiyatları Açıklık Kazandı


PlayStation Altın Hafta İndirimi Bloodborne

PlayStation Altın Hafta İndirimi Detayları

Japonya, Çin ve Güney Kore ülkeleri için birkaç tatil içeren dönem için kullanılan bir terim oluyor. Buna özel olarak düzenlenen ve buradan ulaşabildiğiniz kampanya, bugünden itibaren 12 Mayıs 2022 Perşembe gününe kadar devam edecek.

Premium ve tam sürüm oyunlar ve eklenti paketleri dahil dört yüz kadar seçenek kapsamında, % 20 ile % 90 arasında indirimler söz konusu. PlayStation Plus aboneliğiniz varsa da, ekstradan % 5 ile % 10 arasında değişen indirim hakkınızın olacağını da hatırlatalım.

Eğer Yakuza serisini ve sırada tabanlı Rol Yapma Oyunu türünü seviyorsanız, Yakuza: Like A Dragon Hero Edition % 57 indirim ile 223.17 TL’ye satın alına biliyor. Bu versiyonda, ana oyuna ek olarak İş Seti ve Yönetim Modu Seti bulunuyor.

Shadow Warrior serisinin son oyunu Shadow Warrior 3 de kampanyada karşımıza çıkıyor. % 40 indirim ile 285 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

FromSoftware oyunu Bloodborne: Game of the Year Edition, sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz oyunlardan sonuncusu olacak. İçeriğinde The Old Hunters içeriğinin de bulunduğu bu sürüm, % 50 indirim ile 79.50 TL. Ana oyun ise eş değer oranda bir indirim ile 89.50 TL’ye alınabiliyor.

Kampanya sayfasında dikkat çeken oyunlardan diğer bazıları ise şöyle;

Bu kampanya haricinde, Sıcak Fırsatlar ve Haftanın Fırsatı kapsamında It Takes Two % 61 indirim ile 156 TL’ye satıldığını söyleyelim. Yani mağazada birden fazla kampanya söz konusu diyebiliriz.

Exit mobile version