PlayStation 4 7.50 Güncelleme Detayları!

Bakalım yeni güncelleme bizlere neler sunuyor?

Sony, PlayStation 4 sistem yazılım güncellemesi 7.50’yi oyuncuların beğenisine sundu. Peki 7.50 ile getirilen yenilikler neler? Önemli detayları içerisinde barındırıyor mu? PlayStation 4 7.50 güncelleme detayları!


İlginizi Çekebilir: PlayStation’dan Özel Oyunlar Açıklaması


PlayStation 4 7.50 Güncelleme ile Neler Geldi?

PlayStation 4 sistem yazılım güncellemesi 7.50 bugün oyunculara dağıtılmaya başlandı. Yazılım Güncellemeleri sekmesinden gerekli adımları uygulayan kullanıcılar sistemlerini 7.50’ye yükseltebiliyor. Peki bu güncelleme ile beraber bizlere neler sunuluyor? Yapılan açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

”Lütfen unutmayın, 7.50 güncellemesi herhangi bir geliştirme (büyük) sunmamaktadır. Sistem yenilemeleri ve performans iyileştirmeleri ile kullanıcıların deneyimini arttırmayı hedefliyoruz.”

PlayStation 4 7.50 Güncelleme DetaylarıYukarıda da belirtildiği üzere oyuncular sadece performans artışı ile yetinecek. Bundan önce versiyon 7.01 ve 7.02 Aralık 2019’da bizlerin beğenisine sunulmuştu. Yeni yayınlanan versiyon 7.50 yaklaşık bir aydır beta sürecindeydi ve bugün tüm kullanıcılara sunulmuş oldu.

Gelecek 8.00 güncellemesi ile yeni özelliklerin eklenmesi bekleniyor. Hazır PlayStation 5’in gelişi ile Sony’nin yeni özellikleri mevcut nesil üzerinde test etmesi pek şaşırtıcı olmaz. Son olarak Sony Interactive Entertainment, koronavirüs sebebiyle oyunculara ücretsiz oyun dağıtacağı Play At Home etkinliğinin duyurdu.

Bu kapsamda 16 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında Uncharted The Nathan Drake Collection ve Journey ücretsiz olacak. Oyunları PlayStation Store üzerinden kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Peki ya siz PlayStation 4 7.50 detayları hakkında ne düşünüyorsunuz? PlayStation 4 için başka ne gibi yenilikler sunulmasını isterdiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version