Planet of Lana, PlayStation ve Switch Konsollarına da Geliyor

Lana yardımınızı bekliyor!

Planet of Lana, PlayStation ve Switch Konsollarına da Geliyor

Planet of Lana oyununun PlayStation ve Switch konsollarına geliş tarihi belli oldu. Ayrıca PlayStation ve Nintendo eShop mağazalarında da ön-siparişe açıldığını söyleyelim. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: System Shock Remake, Mayıs Ayında Konsollara da Geliyor


Planet of Lana PlayStation ve Switch Kullanıcılarıyla Ne Zaman Buluşacak?

Thunderful Publishing ile Wishfully tarafından yapılan duyuruya bakılırsa Planet of Lana, 16 Nisan 2024 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5 ve Switch kullanıcılarıyla da buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

2023 yılının Mayıs ayında PC, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan aksiyon-macera oyunu, bizi Lana isimli bir karakterin rolüne büründürüyor. Hikayeye göre yaşadığımız gezegen makineler tarafından istila edilince, bir yandan tehlikeler ile karşı karşıya gelir iken bir yandan da kız kardeşimizi ve diğer insanları kurtarmak için zorlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Senaryo boyunca gezegenin geçmişi hakkında bilgiler edindikçe, makine istilası da anlam kazanmaya başlıyor.

Ancak bu yolculukta tek başımıza değiliz. Öyle ki, bize eşlik eden Mui isimli gizemli ve bir o kadar da sevimli minik bir yaratık var. Kendisine önümüze çıkan engelleri aşmak ve bulmacaları çözmek için komutlar verebiliyoruz. Elbette makineleri gizli gizli aşmamızın gerektiği kısımlara da ilerleyişte yer verilmiş durumda.

PlayStation mağazasında 499 TL gibi bir fiyattan ön-siparişe açılmış olan oyunu, eğer PlayStation Plus aboneliğiniz var ise % 10 indirimle 449.10 TL’ye alabiliyorsunuz. Switch kullanıcıları için de % 10 indirimle £15.29 / $17.99  üzerinden ön-siparişe açıl olduğunu söyleyelim. Amerika sayfasına buradan, Birleşik Krallık sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version