PC’ye Gelecek Yeni PS4 Oyunu Belli Oldu Gibi

Büyük Macera'ya hazır olun!

PC'ye Gelecek Yeni PS4 Oyunu Belli Oldu Gibi

God of War sonrasında PC’ye gelecek yeni PS4 oyunu belli olmuş gibi görünüyor. Bir sızıntıya göre, Sumo Digital tarafından geliştirilmiş olan Sackboy: Büyük Macera oyunu PC için yayınlanmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Cadılar Bayramı ve Sezonluk İndirim Tarihleri


PC’ye Gelecek Yeni PS4 Oyunu Sızdırıldı

Bildiğiniz gibi SteamDB, Valve ile herhangi bir bağlantısı olmayan ve Steam ilgili olarak ilerleyen zamanlarda gündeme gelecek olan gelişmeleri takip edip önceden haber veren bir site oluyor. Geçmişte Cadılar Bayramı ve sezonluk indirim kampanyalarının tarihleri nokta atış bir şekilde sızdıran site, kod adı Steel PC olan bir ürünün mağazanın veri tabanındaki varlığını keşfetmiş.

Detaylara bakıldığında, mevcut bilgi Marmalade Content olarak adlandırılmış bir şeyi referans gösteriyor ve bunun da Sumo Digital tarafından geliştirilmiş olan platform oyunu Sackboy: Büyük Macera’ya işaret ettiği düşünülüyor.

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz ay içerisinde duyurusu yapılmamış NVIDIA GeForce Now oyunları ile ilgili büyük bir liste sızıntısı yaşanmıştı. Bu gelişmenin üzerine ekran kartı üreticisi, bunun formalite icabı hazırlanmış bir liste olduğunu ve hiçbir gerçekçi yanının olmadığını dile getirdiği bir açıklamada bulunmuştu.

Bahsi geçen listede Project Marmalade de bulunuyordu. Daha sonradan bunun Sackboy: Büyük Macera’yı temsil ettiği söylenmişti. Haliyle SteamDB tarafından Steam mağazasında bulunan Marmalade Content’ın da Sumo Digital tarafından geliştirilmiş olan platform oyunu olabileceği sonucuna varıyoruz.

Dahası ise bu bağlantıdan Depots’a tıklayıp da aşağıya indiğiniz zaman, Branches kısmında listelenenlerden birinin adı ‘sumoqa’ydı. Ne var ki sızıntının internette yayılmasıyla, Sumo Digital’e işaret eden bu bilginin değiştirilmiş olduğu görülüyor.

Sackboy: Büyük Macera Hakkında

Kötülük ustası Vex (aşağı yukarı kaos ve korkudan doğan, efsaneviye yakın bir varlık), Sackboy’un arkadaşlarını kaçırarak onları Altüst Eder’ini inşa etmeye zorluyor.

En ölümcül ve şeytani şey olan bu cihaz, Sanatdünya’yı saf hayalgücü ve masum rüyalardan oluşan fantastik bir diyar olmaktan çıkarıp… Çorak ve kavruk bir kâbus diyarına çevirme peşinde. Tam bir canavar!

Fakat efsaneye göre, Sanatdünya’nın efsanevi koruyucuları olan Örgü Şövalyeler’in kadim birliğinden bahseden bir kehanet var. Yalnızca en cesur, korkusuz, mert ve evet, yürekli olanlar, kelimelerin neredeyse kifayetsiz kaldığı korku ve tehlike dolu bu zamana karşı yarışta günü kurtarabilir. Tehlike çok büyük.

Karla kaplı dağlardan yoğun ormanlık bölgelere, derin su altı diyarlarından uzay kolonilerine kadar uzanan mekânlarda yalnız başına veya en cesur arkadaşlarınla maceraya atıl.

Vex’i alt et. Sack Halkı’nı kurtar. Günü kurtar. Kaderini gerçekleştirme vakti geldi Sackboy. Yünlü bir maceraperest ve kahramandan sonra… Örgü Şövalye olma vakti.

 

Exit mobile version