PC’de Üst Düzey Uncharted Deneyimi, RTX 3080 Gerektirecek

Masanızın üstünde bir canavar beslemeniz gerekiyor...

Nathan Drake ve Chloe Frazer ikilisinin son maceralarını içeren Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, bu yılın başlarında PlayStation 5 konsoluna taşınmıştı. 19 Ekim 2022 Çarşamba günü de en nihayetinde Epic Games Store ve Steam üzerinden PC kullanıcıları da iki eşsiz maceraya çıkma şerefine nail olacaklar. Önümüzde sayılı günler kalmış iken, PC’de üst düzey Uncharted deneyimi için detaylı sistem gereksinimleri de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Uncharted 4 Yönetmeni Yeni Stüdyo Kurdu


Sony Interactive Entertainment tarafından paylaşılan yeni detaylarla, önceden açıklanan PC gereksinimlerine Performans (1440p / 60 FPS) ve Ultra (4K / 60 FPS) de eklendi. Genel olarak bir toparlama yapmamız gerekirse, her iki oyunu rahat bir şekilde oynayabilmek için, ki bundan kastımız orta ayarlarda 720p çözünürlükte 30 FPS akıcılığı oluyor, Intel Core i5-4330 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GTX 960 veya AMD R9 290X ekran kartlı bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.

cfnHfMpeRmGEoSHYAsAw6a-1200-80

PC’de Üst Düzey Uncharted Deneyimi için Nasıl Bir Sistem Gerekecek?

Eğer her açıdan üst düzey bir kalite ile Uncharted deneyimi yaşamak istiyorsanız, masanızın üstünde Intel Core i9-9900k veya AMD Ryzen 9 3950X işlemcili ve NVIDIA RTX 3080 veya AMD RX 6800 ekran kartlı bir canavarın olması gerekiyor. Japon teknoloji devi tarafından yayınlanan güncel PC gereksinimleri tablosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (720p @ 30 FPS)

Ayar: Orta

Önerilen Gereksinimler (1080p @ 30 FPS)

Ayar: Yüksek

Performans Gereksinimleri (1440p @ 60 FPS)

Ayar: Yüksek

Ultra Gereksinimleri (4K @ 60 FPS)

Ayar: Ultra

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake’in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake’ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake’in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan kenti Libertalia’yı bulmak üzere yola koyulacak. Avery’nin servetinin peşinde çıktıkları bu yolculuk onları orman adalarından uzak şehirlere ve oradan da karla kaplı tepelere götürecek olan dünya çapında bir maceraya dönüşecek.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross’dan yardım almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak üzere Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

Exit mobile version