PC Oyuncuları için Heyecan Verici GTA IV Açıklaması!

Niko ile Amerikan rüyasına..

GTA IV İçin Mutluluk Veren Gelişme

Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto serisinin en çok beğenilen oyunlarından birisi olan GTA IV için bazı yeni ve sevindirici haberler var.


İlginizi Çekebilir: Bu Sefer Kesin Olabilir: GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdırıldı!


GTA IV PC için Yenilenecek

Eğer GTA IV’ü çıkışından bu yana takip ediyorsanız, özellikle bilgisayarlar için ciddi bir baş belası olduğunu da biliyorsunuzdur. Oyun, çıkışından bu yana hep sorunlu bir yapıdaydı.

Buna karşın bir yenileme, tüm bu sorunların üstesinden gelebilir.

Steam platformu için tekrar yenilenecek olan GTA 4, sinir bozucu hatalara yol açan Windows Live sisteminden arındırılacak ve bu sayede hem daha modern hem de daha sorunsuz bir oyun deneyimini kullanıcılara sunacak.

Evet, GTA VI’nın konuşulmaya başlandığı, GTA V’in hala cayır cayır oynandığı bu dönemlerde çok da önemli bir gelişme olmayabilir. Yine de bu oyunun geniş bir hayran kitlesinin bulunduğunu göz önüne almak gerekiyor.

Bu arada bir iyi haber daha.

Daha öncesinde Complete Edition sürümünü satın alan kişiler, ek paketlerin hepsine sahip olacak. Bu, oyunun toplam boyutunun 22 GB olmasına yol açacak ki oyunu daha öncesinde indirmiş olan kişilerin yaklaşık 6 GB daha indirmesi gerektiği anlamına geliyor.


Steam Sayfası


Peki siz bu yenileme hakkında neler düşünüyorsunuz? GTA IV’ü seviyor musunuz ve bu gelişmelerden sonra tekrar oynamayı düşünür müsünüz? Hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version