PC ve Konsollar için Yeni Aliens Oyunu Duyuruldu

Bakalım bu yeni oyun bizleri yine memnun edebilecek mi?

PC ve Konsollar için Yeni Aliens Oyunu Duyuruldu

20th Century Games ve Survios Games tarafından yapılan duyuru ile PC ve konsollar için yeni Aliens oyunu geliyor. Şimdilik pek fazla bilgi paylaşılmamış iken, merak edilen detaylar için San Diego Comic Con etkinliğini beklememiz söyleniyor.


İlginizi Çekebilir: Aliens: Dark Descent Duyuruldu


The Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA 2014 yılında satışa sunulmuş olan Alien: Isolation, bilhassa atmosferi ile oldukça büyük etki yaratmıştı. Finali itibarıyla bir devam oyununa açık kapı bırakılmış olsa da, beklediğimiz müjdeli haberi alamamıştık. Sonraki yıllarda çıkan marka oyunları ise benzer bir deneyimi yaşatmaktan oldukça uzak kalmıştı.

PC ve Konsollar için Yeni Aliens Oyunu Geliştiriliyor

Son olarak Summer Game Fest sırasında duyurulmuş olan Aliens: Dark Decent sonrasında, 20th Century Games ve Survios Games tarafından yeni bir Aliens daha duyuruldu. Amerika menşeli stüdyonun daha çok sanal gerçekliğe odaklı olduğunu ve geçmişinde de Creed: Rise to Glory ve Westworld Awakening gibi beğeni toplamış oyunların olduğunu söyleyebiliriz.

Şimdilik nihai ismi koyulmamış olsa da, oyunun Unreal Engine 5 ile PC, PlayStation 5, Xbox Series ve VR için geliştirilmekte olduğu onaylandı. Aksiyon ve korku türlerinin karışımı olup, hikayesi savaş deneyimli emektarların Xenomorph ile çetin bir savaş verdiği ilk iki filmin arasında geçen tek oyunculu deneyim ile karşımıza çıkacak. Yeni oyuna dair daha fazla detayın 21 Temmuz 2022 tarihinde San Diego Comic Con etkinliğinde paylaşılacağı söyleniyor.

Duyuruya ilişkin olarak bir açıklamada bulunan 20th Century Games, Alien evreninin anlatılmamış hikayeler ve özgün oyunlar yaratabilmek için fırsatlar ile dolu olduğunu söylüyor. Ayrıca ortak bir tutkuyu paylaştıkları için de heyecanlı olduklarını sözlerine ekliyorlar.

Exit mobile version