Pathway Ücretsiz Olarak Epic Games Store’da

Pathway ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı!

Pathway ücretsiz olarak Epic Games Store üzerindeki yerini aldı. Her Perşembe günü 18.00 itibarıyla yeni bir ücretsiz oyununu, kullanıcılarının beğenisine sunan dijital oyun mağazası, bu hafta Pathway’i seçti.

Bugüne kadar geliştirdiği başarılı oyunlarla bildiğimiz Epic Games, yakın zaman önce dijital oyun mağazasını tekrar aktif hale getirmişti. Bir ara neredeyse her bilgisayar üzerinde yüklü olan ama bir türlü istenilen düzeye ulaşamayan Epic Games Store, yakın zaman önce güncellenmişti.


İlginizi çekebilir: Epic Games’in bugüne kadar ücretsiz verdiği oyunlar tamamı


En büyük rakibi Steam’den kullanıcı çekebilmek adına ücretsiz oyun dağıtmaya başlayan Epic, bunu platformun değişmez özellikleri arasına yerleştirmeye karar vermişti. Aslında sadece bir aylık süreçte ücretsiz oyun dağıtacağını dile getiren Epic, sonrasında bunu sürekli hale getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde ücretsiz GTA 5 bombası ile hepimizi mest eden platform, ardından Civilization VI, ARK, The Borderlands Collection sürprizleri yapmıştı. Bunlar sonrasında Overcooked! ve ARK: Survival Evolved bombalarını üst üste patlatan mağaza yeni oyununu gösterdi.

Pathway ücretsiz oldu

Epic Games Store’da ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilen son oyun ise Pathway oldu. Mağazanın daha önce verdiği oyunlara göre her ne kadar biraz geride olsa da oldukça eğlenceli bir oyun olduğu gözlere çarptı.

Oyun şöyle tanıtıldı: “1930’ların büyük vahşi doğasında geçen bir strateji macera oyunu olan Pathway ile garip bilinmeyenleri keşfedin. Bilinmezliğin çoktan unutulmuş olan gizemlerini ortaya çıkar, tarihi mezarlıkları yağmala ve sıra tabanlı ekip savaşlarında düşmanlarını zekân ile alt et.”


Pathway Epic Games Store sayfası


Pathway’e dair daha ayrıntılı bilgileri yukarıda oynanış videosundan alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yine bir tık yukarıda bulunan Pathway Epic Games Store sayfasına giderek, oyunu ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Pathway’i 25.06.2020 saat 18:00’a kadar kütüphanelerine ekleyen oyuncular, sonrasında istedikleri sürece ücretsiz olarak oynayabilecekler. Pathway sonrasında ise Epic, Aer Memories of Old ve Strangers Things 3: The Game oyuncularını ücretsiz olarak kullanıcılarının beğenisine sunacak.


Peki, Pathway’in ücretsiz olması hakkında ne düşünüyorsunuz. Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca Turuncu Levye Facebook grubu üzerinden, diğer oyuncularla birlikte yeni oyun haberleri üzerinden yapılan tartışmalara katılabilirsiniz.

Exit mobile version