Oyuncuların Sons of the Forest’a İlgisi Büyük

Şimdilik sadece PC için çıktı...

Oyuncuların Sons of the Forest'a İlgisi Büyük

Pek çok kez ertelenmenin ardından, The Forest devam oyunu Perşembe günü satışa sunuldu. Oyuncuların Sons of the Forest‘a ilgisi, geliştiricinin ne denli doğru bir karar verdiğinin kanıtı oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteğiyle Çıktı


The Forest oyununun yarattığı etki ve gördüğü yoğun ilginin ardından, sabırsızlıkla beklenen devam niteliğindeki Sons of the Forest, 2019 yılının E3 fuarı sırasında duyurulmuştu. Hikaye olarak, kayıp bir milyarderi bulmak için uzak bir adaya yolculuk yapıyor ama kendimizi yamyamların cirit attığı bir cehennemin tam ortasında buluyoruz.

Tercihen tek başımıza veya kooperatif desteği sayesinde arkadaşlarımız ile oynayabildiğimiz Sons of the Forest’ta, gelişmiş inşa ve üretim mekaniklerini de kullanarak hayatta kalabilmek için mücadele ediyoruz.

Geçmişte pek çok kez ertelenmesinin ardından, geliştirici tarafından, bir kez daha ertelenmesinin önüne geçilebilmesi için, Erken Erişim versiyonu ile 23 Şubat 2023 Perşembe günü satışa sunuluştu. Steam üzerinden 280 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Oyuncuların Sons of the Forest’a İlgisi, Geliştiriciyi Sevindirdi

Çıkışının ardından oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalmış olan Sons of the Forest, ilk yirmi dört saat içerisinde iki milyondan fazla sattı. Söz konusu bu durum, geliştirici stüdyoda ağızların kulaklara varmasını sağladı ve oyunculara ilgilerinden dolayı teşekkür ediliyor;

“Herkese merhaba,

‘Sons of the Forest’ın Erken Erişim yolculuğumuza katılan herkese teşekkürler. İlk 24 saat içerisinde 2 milyondan fazla kopya sattık ve önümüzdeki haftalarda oyunculara sunacağımız şeyler için çok heyecanlıyız.”

Satış başarısına ek olarak, SteamDB sitesine yansıyan verilere göre de 350.105 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşılmış durumda. Biz bu haberi yazar iken, sayı 237.124 olarak görünüyordu.

Bakalım oyunun genel performansı önümüzdeki dönemlerde nasıl olacak? Bunda elbette geliştiricinin bahsettiği yeni içeriklerin de devreye girmesi etkin rol oynayacaktır. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version