Overwatch 2 Steam Mağazasına Geliyor!

Türkçe dil desteğinden sonra ikinci sürpriz!

Türkçe dil desteğinin ardından Blizzard Entertainment tarafından bir başka sürpriz daha geldi. Overwatch 2 Steam yolcusu oldu. Önümüzdeki ay için hazırlanın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare 3 Neredeyse Teyit Edildi


Overwatch 2, 2019 yılının BlizzCon etkinliğinde duyurulmuştu. Overwatch ile arasında paylaşımlı çok oyunculu ortamı sürdüren oyun, bu sayede oyunculara kilidi açılmış tüm kozmetik eşyaları ve diğer özellikleri destekleyerek birbirleri ile mevcut PvP modlarında rekabet etmelerine olanak tanınıyor.

Her ne kadar ilk başta kooperatif modlar da sunacağı söylenmiş olsa da, bu planlar yıl içerisinde iptal edilmişti. Bununla birlikte, her bir takımdaki oyuncu sayısı da altıdan beşe düşürülmüştü.

Ekim ayı içerisinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için çıkmış olan ücretsiz Overwatch 2, tam bir çapraz platform ve aşama kaydetme desteği, yeni kahramanlar, kahraman revizyonları, haritalar, modlar ve ücretli içerikler ile oyuncular ile buluşmuştu.

tracer_overwatch.0.0

Overwatch 2 Steam Kullanıcılarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor!

Yakın bir zaman önce yayınlanan güncelleme ile herhangi bir duyuru yapılmadan getirilen Türkçe dil desteği ile bizleri şaşırtmayı başaran Blizzard Entertainment, ikinci sürprizi de Steam ile yaptı. Overwatch 2, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Steam mağazasına da geliyor. Her ne kadar sayfada Türkçe dil desteği belirtilmemiş olsa da, yakın bir zaman önce getirilen desteğin Steam versiyonu da Türkçe olacak.

Verilen ek bilgilere göre, çapraz platform ve aşama kaydetme desteğinden faydalanabilmek için Battle.net ile Steam hesaplarınızı birbirine bağlamanız gerekecek.

Oyun mağazaya gelişinin şerefine, yeni içeriklerin de geleceği müjdelendi. Bunlar ilk PvE hikaye görevleri, iki yeni harita ile gelecek bir çekirdek PvP modu ve yeni bir kahraman olacak.

Son olarak Overwatch 2, ilerleyen dönemlerde Steam için gelecek daha başka Blizzard Entertainment oyunlarının ilki olacakmış. Şimdilik bu oyunların hangileri olacağına ilişkin bir ipucu verilmiş değil, ama en azından Diablo 4 ve son olarak Dragonflight genişlemesi çıkan World of Warcraft oyununun henüz bu listede yer almadığını tahmin ediyoruz. Elbette bunu öğrenebilmek için birazcık beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version