Overcooked Ücretsiz Olarak Epic Games Store’da

Overcooked ücretsiz oyunlar kervanına katıldı!

overcooked ücretsiz epic games store

Overcooked ücretsiz olarak Epic Games Store kullanıcılarının beğenisine sunulan son oyun oldu. Birkaç dakika önce yapılan açıklama ile birlikte oyunun bir hafta süre boyunca ücretsiz olacağı belirtildi.

Bugüne kadar geliştirdiği Jazzjack Rabbit, Unreal ve Gears of Wars gibi oyunlarla bildiğimiz Epic Games, son olarak Fortnite ile karşımıza çıkmıştı. Oynaması ücretsiz Battle Royale modu ile on milyonlarca oyuncuya ulaşan Fortnite, Epic Games’e rüyasında göremeyeceği paralar kazandırmıştı.

Fortnite’tan gelen devasa sermayeyi harcayacak yer aramaya başlayan şirket, gözünü dijital oyun mağazası sektörüne dikmişti. Neredeyse Steam’in tek elinde olan dijital oyun mağazalarında rekabeti kızıştırmak için harekete geçen Epic, çalışmalara başlamıştı.

Aslında uzun süredir faaliyette olan ama bir süredir tam anlamıyla aktif olmayan Epic Games Store projesini canlandırmaya başlayan şirket, yeni kullanıcı çekmek için ücretsiz oyun dağıtmaya başlamıştı. Üç hafta önce ücretsiz GTA 5 bombası ile gündemi alt üst eden mağaza, ücretsiz oyun dağıtımına devam edeceğini belirtmişti.

Overcooked ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebiliyor

Geçtiğimiz hafta Borderlands: The Handsome Collection ile kullanıcılarının karşısına çıkan Epic Games Store, bu hafta Overcooked dağıtmaya başladı.

Aslında sıradaki 3 ücretsiz oyun haberimizde görebileceğiniz gibi mağazanın GTA 5 ve Borderlands’tan sonra ARK: Survival Evolved vermesi bekleniyordu. Diğer oyunların tutmasından sonra sızıntının doğruluğuna inandığımız şu günlerde, Epic güzel bir sürpriz yapmış oldu.

Overcooked bugünden başlamak üzere 11 Haziran 18.00’a kadar ücretsiz oldu. Bu süre zarfında oyunu Epic Games Store kütüphanelerine ekleyen oyuncular, sonraki günlerde de ücretsiz olarak oynayabilecekler. 11 Haziran TSİ 18.00 itibarıyla ise bir başka oyun daha platform üzerinde ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

Overcooked’u kütüphanenize eklemek için ise Epic Games Store ücretsiz oyunlar sayfasını ziyaret etmeniz yeterli. Platforma üye olarak ya da var olan üyeliğiniz ile giriş yaparak, oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Özellikle arkadaşları ile oyun oynamak için yeni yapım arıyorsanız, kesinlikle göz atmanız gereken oyunlardan bir tanesi olan Overcooked, oldukça eğlenceli oyunların en başında geliyor. Bir tür aşçılık oyunu olan Overcooked serisinin ilk oyununda, belirli sayıda oyuncu bir araya gelerek, mutfaktaki görevleri yerine getirmeye çalışıyorlar. İlk başlarda kolay ve yapılabilir olan görevler, ilerleyen aşamalarda çığırından çıkıyor ve asıl eğlence ise o zaman başlıyor.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version