Oppo Watch İncelemesi

Oppo Watch İncelemesi: Özellikleri ve Fiyatı

Bu yazımızda Oppo Watch İncelemesi ile karşınızdayız. Peki Oppo’nun kısa bir süre önce tanıttığı ve ülkemizde de satışa sunduğu yeni akıllı saat modeli kullanıcılara neler sunuyor? Oppo Watch özellikleri ve fiyatı ile akıllı saat arayanları kendisine çekebilir!


İlginizi Çekebilir: En İyi Oyuncu Telefonları


Oppo’nun kare form faktörüne sahip yeni akıllı saati rakiplerine kıyasla uygun fiyat etiketi ve iddialı teknik özellikleri ile öne çıkıyor. Peki yaptığımız incelemeler sonrasında bu model hakkında ne düşündük?

Oppo Watch İncelemesi

Oppo Watch İncelemesi: Neler Sunuyor?

41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı boyutta kullanıcılara sunulan Oppo Watch, sırasıyla 1.6 inç ve 1.91 inç boyutlarında AMOLED ekran ile birlikte geliyor. Snapdragon Wear 3100 işlemci ile kutudan çıkan modelde 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama kapasitesi yer alıyor.

Çeşitli aktivitelere ve sporlara karşı 3 ATM suya dayanıklılık sunan modelde, bu sayede otuz metreye kadar suya dayanıklılık elde ediyorsunuz ve su sporlarını endişesiz bir şekilde sürdürebiliyorsunuz.

Bağlantı tarafında Bluetooth 4.2 ve Wi-Fi 802.11 b/g/n ile kutudan çıkan modelde çeşitli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olacak NFC bağlantı teknolojisi de yer alıyor.

Ayrıca bir akıllı saatteki en önemli detaylardan birisi de batarya olarak öne çıkıyor. 300 mAh kapasitesinde yerleşik bataryaya sahip olan bu model, gündelik kullanımda yirmi dört saatlik batarya ömrü iddiası ile geliyor.

Oppo Watch Özellikleri

Oppo Watch Fiyatı

41mm ve 46mm olmak üzere iki farklı varyant ile satışa sunulan Oppo Watch’un fiyatı 41 mm için 1.799 TL ve 46mm için 2.299 TL olarak duyuruldu. Bu noktada fiyatların satıcılara ve dönemlere bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini hatırlatalım. En doğru fiyatlandırma bilgisi için çeşitli satıcıları kontrol etmenizde fayda var.


İlginizi Çekebilir: Koronavirüs Belirtilerini Tespit Edebilen Akıllı Maske


Peki siz, Oppo Watch İncelemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz yeni akıllı saati beğendiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İnceleme

Oppo Watch

4 Puan

Oppo Watch İncelemesi - Oppo Watch kullanıcılara neler sunuyor? İşte yeni model hakkında bilmeniz gerekenler!

ARTILAR

  • Tasarım
  • Çin'de WearOS

EKSİLER

  • Ağırlık

Editörün Puanı

  • Puan

Oppo Watch Fiyatı

En uygun fiyat için pek çok siteden bilgi alıyoruz..

En Uygun Fiyat

₺2119
Exit mobile version