OnePlus 9 Özellikleri ve Çıkış Tarihi Sızdırıldı

OnePlus 9 Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Pek çok kullanıcının fiyat / performans ürünleri ile yakından tanıdığı OnePlus, yakın bir dönemde yeni akıllı telefon modelleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan bazı yeni sızıntılarla birlikte OnePlus 9 özellikleri ortaya çıktı.


En İyi Oyuncu Telefonları – 2021


OnePlus 9 Özellikleri Ortaya Çıktı!

OnePlus’ın yeni akıllı telefon serisi, her sene olduğu gibi bu sene de iddialı teknik özelliklerle karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Şirketin yeni senedeki amiral gemisi politikasına yön verecek yeni modellerine dair sızdırılan teknik özellikleri hemen aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

OnePlus 9 Özellikleri Neler?

OnePlus 9 Pro Özellikleri Neler?


İlginizi Çekebilir: OnePlus’ın Utanç ve Pişmanlık Dolu Tarihi


OnePlus 9 Ne Zaman Çıkacak?

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro modellerinin Mart 2021 tarihinde düzenlenecek çevrim içi etkinlik sırasında tüketicilerle buluşturulması bekleniyor.

Öte taraftan bulunduğumuz noktada lansman tarihi ile ilgili detayların değişebileceğini hatırlatmamızda fayda var. Bu nedenle şirketten yapılacak resmi bir açıklamayı beklemek daha doğru olacaktır.

Peki siz OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni modeller kamera tarafında neler sunacak? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version