NieR: Automata Animesi Haftaya Yayınlanacak

Yeni fragman da yayınlandı...

NieR Automata Animesi Haftaya Yayınlanacak

Aniplex tarafından yapılan duyuru ile NieR: Automata animesi yayın tarihi netlik kazandı. Eğer sabırsızlıkla bekleyenlerdenseniz, önümüzdeki haftaya hazır olun. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Netflix Onimusha Animesini Duyurdu


PlatinumGames tarafından geliştirilmiş olan NieR: Automata, Square Enix yayıncılığında 2017 yılında PC (Steam) ve PlayStation 4 için satışa sunulmuştu. Drakengard evreninde geçen yan senaryolu NieR için devam niteliği taşıyan oyun, sonraki yıllarda Xbox One ve Switch kullanıcılarıyla buluşmuştu.

Hikayesi ile beğeni toplayan NieR: Automata için, Şubat ayı içerisinde NieR: Automata Ver 1.1a adıyla anime uyarlaması da duyurulmuştu. Oyun Yönetmeni Yoko Taro, ismine ‘Ver 1.1a’ olmasının sebebini hikayenin oyununki ile bire bir aynı olmayacağı ve bazı değişikliklerin gerçekleştirildiğini söyleyerek açıklamıştı.

NieR: Automata Animesi Ne Zaman Yayınlanacak?

2B ve 9S karakterlerini seslendiren Yui Ishikawa ve Natsuki Hanae ikilisinin de animede aynı rolleri ile karşımıza çıkacağı anime uyarlamasının 7 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacağını Promotion File 008. fragmanı ile Aniplex tarafından duyuruldu.

NieR: Automata Ver 1.1a, dünya genelinde Crunchyroll üzerinden yayınlanacak iken bazı ülkelerde Amazon Prime ve Hulu üzerinden de izlenebilecekmiş. Aniplex ise anime uyarlamasının yüz altmış ülkede ve bölgede yayınlanacağının bilgisini vermiş. Bakalım aralarında ülkemiz de var mı? Yakında öğreneceğiz.

NieR: Automata Konusu

NieR devam oyunu, dünyanın robot orduları tarafından istila edildiği ve harabeye döndürüldüğü bir gelecekte geçiyor. İnsanlıktan geriye kalanlar, dünyanın uydusuna yerleşmiş ve insansı robot askeri gücü olan YoRHa elit askeri gücünü kurmuşlardır. Bu gücün kurulmasıyla, yaratıklar tarafından üretilen robotlar ile insanlar tarafından üretilen insansı robotlar arasında bir savaş başlıyor. Hikaye boyunca 2B, 9S ve A2 karakterlerini yönetiyorsunuz.

Exit mobile version