NetherRealm’dan İlginç Mortal Kombat Paylaşımı

Kafalar karıştı...

NetherRealm'dan İlginç Mortal Kombat Paylaşımı

NetherRealm Studios, yeni Mortal Kombat paylaşımı ile bizlere bir şeyi ima etmeye çalıştı. Ancak bu ne olabilir? Seri yine komple sil baştan mı alınacak, yoksa son oyunla bağlantılı bir hikaye mi göreceğiz? Yoruma gayet açık.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 2 Filmi Johnny Cage’ini Buldu!


Yakın bir zaman önce ise serinin otuzuncu yılının kutlandığı bir video yayınlanmış ve Mortal Kombat 11 yaratıcı yönetmeni ve ekip lideri Ed Boon sonrasında ekrana gelen on saniyelik bir sekans görmüştük. Serinin yeni oyunu için duyuru zamanı belli ki yaklaşıyor ve hikayenin nasıl devam edeceğini merak ediyoruz.

Yeni oyunun ne zaman duyurulacağı tarihin duyurusunu merak eder iken, NetherRealm Studios tarafından resmi Mortal Kombat Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım daha yapıldı.

On altı saniyelik videoda, bir saat görüyoruz. Saniyeyi temsil eden kol 2011, 2015 ve 2019 yıllarında çıkan oyunlara denk gelen dokuzun ve onun üzerinden geçtikten sonra, on birin üzerinden kısa süreliğine tutukluk yapıyor ve on ikiyi atlayıp bire atlayarak devam ediyor.

Aftermath genişlemesi ile Mortal Kombat 11 hikayesinde Earth diyarının yeni koruyucusu haline gelen Liu Kang karakterinin Shan Tsung, Fujin ve Nightwolf ile birlik oluşturarak tarihi yeniden yazmak için harekete geçtiğini görmüştük. Finalde de Raiden karakterinin de gücünü alan Liu Kang, kum saatinin kontrolünü de eline alıyordu. Bu noktada, yukarıdaki kısa videoya bağlantı kurmaya çalışacak olursak, zamanı ve uzayı tersine döndüren kum saatinin tersine döndüğünü ve kainatı sıfırladığına işaret ediliyor olabilir. Haliyle Mortal Kombat 12 oyununda, kainatın sıfırlanmasının ardından yaşanacakları görecekmişiz gibi görünüyor.

Bir başka ihtimal ise 2011 yılında satışa sunulan ve hem Mortal Kombat 9 hem de MK2011 olarak bilinen oyunun ardından, serideki bir diğer sil baştan alınmayı da yeni oyunda görebilecek oluşumuz.

Peki sizin bu konudaki görüşünüz nedir? Seri bütünüyle yeniden mi baştan alınacak, yoksa Mortal Kombat 11 ile bağlantılı yeni bir oyun mu göreceğiz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version