Netflix’ten Onlarca Kredi Kartı Olanlara Kötü Haber!

Artık karar verme zamanı..

Netflix son zamanlarda bazı şeyler deniyor gibi gözüküyor çünkü geçtiğimiz ay kullanımdan kaldırılan ücretsiz deneme kampanyası, bu ayın başlarında tekrar hayatımıza dahil edilmişti. Bu sayede platformu ilk kez deneyimleyecek olan kişiler otuz günlük ücretsiz bir deneme fırsatından yararlanabiliyordu. Nitekim Netflix, ücretsiz deneme kampanyasını kısa bir süre sonra tekrar kaldırdı.

Eğer her ay bir kredi kartı ile ücretsiz dizi ve film izliyorsanız, buna bir son vermelisiniz.


İlginizi Çekebilir: Netflix Ekim 2020 Dizileri ve Filmleri


Netflix Ücretsiz Deneme Fırsatı Kaldırıldı!

Netflix geçtiğimiz haftalarda aldığı yeni bir kararla birlikte bazı bölgelerde ve ülkelerde ücretsiz deneme kampanyası kullanmayacağını ifade etmişti. Nitekim bu kararın ardından ücretsiz deneme ülkemizde de kullanımdan kaldırılmıştı ancak beklenmedik bir şekilde birkaç hafta sonra bu özelliğin tekrar kullanıma sunulduğunu gördük.

Kısa bir şekilde özetlemek gerekirse Netflix’e ilk kez üye olanlara otuz günlük ücretsiz kullanım imkanı sunan bu kampanya, bir noktada oldukça ciddi şekilde istismar ediliyor ve şirketin potansiyel gelir kaybına uğramasına neden oluyor.

Muhtemelen bu sebepten yola çıkarak Netflix, aldığı karardan bir kez daha geri döndü ve ücretsiz denemeyi tekrar kaldırdı. Yine de ilk ay için 8,99 TL gibi bir fiyat belirlendi ki, bu miktarın da nispeten uygun fiyatlı bir fırsat olduğunu söylememiz mümkün.


Peki siz Netflix’in bu adımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version