Netflix Türkiye Aboneliklere Zam Yapmaya Devam Ediyor

Son bir yıl içerisindeki üçüncü artış...

Netflix Türkiye aboneliklere zam üstüne zam yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Eylül ayındaki zammın ardından, bu hafta bir kez daha uygulandı. Peki güncel fiyatlar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Pokemon Benzersiz Yolculuklar, Yeni Sezonuyla Netflix’te Yayınlandı


Bildiğiniz gibi, ilk Nisan ayında olmak üzere, iki defa ve toplamda % 60 oranında fiyat artışı yaşanmıştı. Dünya genelinde olduğu kadar ülkemizde de popüler olan dizi ve film servisinin abonelik fiyatları artmaya devam ediyor. Görünüşe göre bu yıl içerisinde birden fazla kez böyle haberler alacağız.

Netflix Türkiye Aboneliklere Zam Uyguladı

Henüz Nisan ayına girmediğimiz için, son bir yıllık sürede üçüncü kez yapılan zam ile temel, standart ve özel olmak üzere her üç abonelik planında önemli seviyede fiyat artışları yaşandı.

netflix-uyelik-zammi

Güncel olarak 480p çözünürlükteki Temel paketin 45.99 TL yerine 63.99 TL oldu. 1080p çözünürlük desteği olup da iki kullanıcıya kadar indirme ve izleme imkanının sunulduğu Standart paket 69.99 TL yerine 97.99 TL iken, 4K+HDR desteği ve dört kişiye kadar indirmenin ve izlemenin mümkün olduğu Özel paket ise 94.99 TL yerine artık 130.99 TL oldu.

Hatırlayacağınız üzere Eylül ayında yapılan zammın ardından Netflix Türkiye, resmi Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz aylarda yapılan fiyat artışı ile ilgili bir açıklamada bulunulmuştu. Hem içerik sayılarının her gün arttığını hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ettiklerini belirten Netflix Türkiye, fiyat politikalarını da buna göre ayarladıklarını ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yaptıklarını söylemişti.

Netflix Hakkında

1997 yılında kurulmuş olan Amerika menşeli şirket, ilk etapta posta yoluyla DVD kiralama ve satış gerçekleştiriliyordu. Daha sonradan sadece kiralamaya odaklanan Netflix, 2007 yılında da eş akışlı (streaming) medya ve talebe bağlı video (Video on Demand) hizmetini hayata geçirmişti.

4K desteği ile halihazırda internet tarayıcısı veya akıllı televizyonlar ve telefonlar, televizyonlara bağlı uydu alıcıları, tabletler, dijital medya oynatıcıları, Blu-Ray disk oynatıcıları, oyun konsolları ve uyumlu sanal gerçeklik cihazları üzerinden de erişilebiliyor.

Exit mobile version