Netflix Türkiye Abonelik Ücretleri Zamlandı!

Geçtiğimiz yılın ardından, abonelik ücretler bu yıl da arttı!

Netflix Türkiye Abonelik Ücretleri Zamlandı!

Netflix Türkiye abonelik ücretleri için yeni bir artış yaşandı. Bugün itibarıyla yürürlüğe giren ve üç farklı abonelik seçeneğini de etkileyen zamlar ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Disney+ Türkiye Tarihi ve Fiyatlandırması Duyuruldu


1997 yılında kurulmuş olan Amerika menşeli şirket, ilk etapta posta yoluyla DVD kiralama ve satış gerçekleştiriliyordu. Daha sonradan sadece kiralamaya odaklanan Netflix, 2007 yılında da eş akışlı (streaming) medya ve talebe bağlı video (Video on Demand) hizmetini hayata geçirmişti.

4K desteği ile halihazırda internet tarayıcısı veya akıllı televizyonlar ve telefonlar, televizyonlara bağlı uydu alıcıları, tabletler, dijital medya oynatıcıları, Blu-Ray disk oynatıcıları, oyun konsolları ve uyumlu sanal gerçeklik cihazları üzerinden de erişilebilen Netflix aboneliklerine ülkemizde % 40 oranında zam geldi.

Netflix Türkiye Abonelik Ücretleri Arttırıldı!

Konu ile ilgili olarak Netflix Türkiye üzerinden yapılan açıklama şu şekilde;

Günümüzde keyifli vakit geçirmek için her zamankinden daha fazla seçenek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle üyelerimize sunduğumuz deneyimi daha da geliştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Ancak geniş bir yelpazede en kaliteli içerikleri sunmaya ve Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Stranger Things gibi benzersiz yapımlara yatırım yapmaya devam edebilmek için Türkiye’deki ücretlerimizi güncellememiz gerekiyor. Her zaman olduğu gibi zengin içerik kütüphanemize eksiksiz erişim sağlayan üç üyelik seçeneği arasından bütçenize uygun bir plan seçebilirsiniz.

Yapılan zam sonrasında güncel abonelik fiyatlarına baktığımızda, 480p çözünürlükteki Temel paketin 26.99 TL yerine 37.99 TL olduğunu görüyoruz. 1080p çözünürlük desteği olup da iki kullanıcıya kadar indirme ve izleme imkanının sunulduğu Standart paket 40.99 TL yerine 57.99 TL iken, 4K+HDR desteği ve dört kişiye kadar indirmenin ve izlemenin mümkün olduğu Özel paket ise 54.99 TL yerine artık 77.99 TL. Bu paketlerin yurtdışındaki fiyatları ise, sırasıyla 9.99$, 15.99$ ve 19.90$ oldukları göze çarpıyor.

Son olarak, bu fiyatların bugün itibarıyla yürürlüğe girdiği ve halihazırdaki abonelerin üyelik ücretlerinin değişmesinden otuz gün önce e-posta ile bilgilendirilecekleri söyleniyor.

Exit mobile version