Netflix Türkiye Abonelik Fiyatları İçin Yeni Zam

Zam üstüne zam...

Netflix Türkiye abonelik fiyatları yeni yıla girmemiz ile bir kez daha zamlandı. Peki dizi ve film izleme servisi abonelerinin güncel duruma bağlı olarak ne kadar ödemeleri gerekecek? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök ve The Last of Us Part 1 Zamlandı: Güncel Fiyatlar Ne?


Bildiğiniz gibi dünya genelinde milyonlarca abonesi olan Netflix, ülkemizde geçmişte abonelik fiyatlarını pek çok defa yükseltmişti. Ocak ayında yapılan son zammın ardından, yaşanan yeni gelişme ile Netflix Türkiye, Temel, Standart ve Özel olmak üzere üç abonelik planına bir kez daha zam yaptı.

Güncel Netflix Türkiye Abonelik Fiyatları Ne Oldu?

Güncel fiyatlara baktığımızda, 480p çözünürlükteki Temel paketin 99.99 TL yerine 119.99 TL oldu. 1080p çözünürlük desteği olup da iki kullanıcıya kadar indirme ve izleme imkanının sunulduğu Standart paket 149.99 TL yerine 176.99 TL iken, 4K+HDR desteği ve dört kişiye kadar indirmenin ve izlemenin mümkün olduğu Özel paket ise 199.99 TL yerine artık 229.99 TL.

Microsoft Netflix Şirketini Almak İçin Hamle Yapabilirmiş

Resmi Netflix Türkiye Twitter hesabı üzerinden, geçtiğimiz aylarda yapılan fiyat artışı ile ilgili bir açıklamada bulunulmuştu. Hem içerik sayılarının her gün arttığını hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ettiklerini belirten Netflix Türkiye, fiyat politikalarını da buna göre ayarladıklarını ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yaptıklarını söylemişti.

Exit mobile version