Netflix Eylül 2021: Gelecek Diziler ve Filmler

Netflix Eylül 2021 Yeni İçerikler Listesi

Netflix Gelecek Diziler ve Filmler

Netflix tarafından yapılan resmi açıklamalarla birlikte Netflix Eylül 2021: Gelecek Diziler ve Filmler listesi netleşti. Bu kapsamda güzel bir liste ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Peki ama Netflix Eylül 2021 Dizileri ve Filmleri neler?


Daha Fazlası: Dizi ve Film Haberleri


Sizler için sürekli olarak güncellediğimiz bu listede, Netflix’in önümüzdeki ay hangi diziler ve filmler ile karşımıza çıkacağını görüntüleyebilirsiniz. Peki Netflix’in yeni içerikleri neler olacak?

Netflix Eylül 2021 Dizileri ve Filmleri Neler?

 

Pandemi nedeni ile çekimlerin sekteye uğradığı 2020’nin tüm acısını, bu sene gelecek onlarca yeni içerikle çıkarabileceğiz gibi gözüküyor. Bu noktada sadece Netflix tarafında değil, diğer video yayın platformlarında da dolu dolu bir içerik listesi ile karşılaşacağımız bir yıla girdik.

Netflix Abonelik Fiyatı Ne Kadar?

Netflix’in yüzlerce diziden ve filmden oluşan kütüphanesine erişmek için kullanabileceğiniz en uygun fiyatlı paket, aylık 26,99 TL ücrete sahip olan Temel Paket olarak öne çıkıyor. Bu paketi aynı anda bir cihazda kullanabiliyorsunuz ve içerikleri 480p çözünürlükte izliyorsunuz. Bu paketin akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına yönelik olduğunu söyleyebiliriz.

Bunun haricinde aylık 40,99 TL ücreti ile Standart Paket de tercih edilebilecek paketler arasında yer alıyor. Bu pakette aynı anda iki cihazda içerik izleyebiliyor ve her iki cihaza da indirme yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu cihazda HD çözünürlük desteği de yer alıyor.

Son olarak Netflix’in en pahalı paketi ise aylık 54,99 TL ücretle Özel Paket olarak öne çıkıyor. Bu pakette aynı anda dört cihazda içerik izleyebiliyor ve bu dört cihaza da indirme yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu pakette Ultra HD çözünürlük desteği de bulunuyor.


Peki siz Netflix’e önümüzdeki ay eklenecek içerikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni içerikleri beğendiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alacak yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version