Netflix, Gears of War Projeleri için Kolları Sıvadı!

Bakalım bu projelerin akıbetleri ne olacak?

Netflix, Gears of War Projeleri için Kolları Sıvadı!

The Coalition ile ortaklığa gitmiş olan Netflix, Gears of War filmi duyurusunda bulundu. Ayrıca bir de anime serisi planlanıyor. Bakalım bir türlü kırılamayan şeytanın bacağı bu sefer kırılacak mı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gears of War için Patent Başvurusunda Bulunuldu


İlk oyunu 2006 yılında satışa sunulmuş olan seri için ilk beyaz perde uyarlaması 2007 yılında New Line Cinema şirketinin harekete geçip de hakları satın alması ile gündeme gelmişti. Ne var ki 2009 yılında yayınlanması beklenen uyarlama, olduğu yerde saymıştı.

2016 yılında, Universal tarafından hazırlıkların başlatıldığı ve senaryonun 2018 yılının Kasım ayı itibarıyla F. Scott Frazier tarafından yazılmakta olduğu söylenmişti. Kadro seçimi hakkında herhangi bir açıklama yapılmış değil ama Dave Bautista Marcus Fenix rolünde olmayı düşüneceğini belirtmişti.

Netflix, Gears of War Projeleri ile Geliyor!

Son olarak 2019 yılında IGN tarafından yapılan bir röportaj sırasında konuşan Rod Ferguson, beyaz perde uyarlamasının oyun serisi ile aynı evrende geçmeyeceği söylenmiş ve sonrasında da bir kez daha sırra kadem basmıştı. Başına ne geldi bilmiyoruz, ama Netflix sahneye çıktı ve serinin on altıncı yıl dönümünde iki yeni proje duyurusunda bulundu. Film uyarlamasının oyun serisi ile bağlantılı olacağı söylenir iken, anime serisi ise yetişkinlere yönelik bir yapıda olacakmış.

 

Şu an için başka bir detay verilmiş değil, ama halihazırda geliştirilme aşamasında olan altıncı oyun gün ışığına çıkması ile bu iki proje hakkında daha fazla şeyin söyleneceğini tahmin ediyoruz. Elbette bunun için beklemek ve görmek en iyisi olacaktır. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version