Netflix Abonelikleri Yeniden Zamlandı!

Netflix abonelikleri bu yıl içerisinde ikinci kez zamlandı. Peki bunun ülkemizdeki aboneliklere yansıması nasıl oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: BioShock Netflix Uyarlaması, Yönetmenini ve Senaristini Buldu


Hatırlayacağınız üzere Nisan ayı içerisinde, % 40 oranında bir zam ile karşılaşmıştık. Bunun sonucunda, 480p çözünürlükteki Temel paketin 26.99 TL yerine 37.99 TL olduğunu görüyoruz. 1080p çözünürlük desteği olup da iki kullanıcıya kadar indirme ve izleme imkanının sunulduğu Standart paket 40.99 TL yerine 57.99 TL iken, 4K+HDR desteği ve dört kişiye kadar indirmenin ve izlemenin mümkün olduğu Özel paket ise 54.99 TL yerine artık 77.99 TL olmuştu.

1200x627-netflixe-zam-mi-geldi-2022-guncel-netflix-uyelik-ucretleri-ne-kadar-oldu-aylik-ve-yillik-ucretler-kac-tl-1663048900500

Netflix Abonelikleri Ülkemizde Ne Kadar Zamlandı?

Yakın bir zaman önce yapılan yeni açıklama sonucunda ise yeni bir zam haberiyle karşılaştık. Söylenene göre, bütün paketlere % 20 oranında bir zam söz konusu. Bunun sonucunda da güncel fiyatlar şöyle oldu:

Netflix Türkiye’nin resmi Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz aylarda yapılan fiyat artışı ile ilgili bir açıklamada bulunulmuştu. Hem içerik sayılarının her gün arttığını hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ettiklerini belirten Netflix Türkiye, fiyat politikalarını da buna göre ayarladıklarını ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yaptıklarını söylemişti.

Netflix Hakkında

1997 yılında kurulmuş olan Amerika menşeli şirket, ilk etapta posta yoluyla DVD kiralama ve satış gerçekleştiriliyordu. Daha sonradan sadece kiralamaya odaklanan Netflix, 2007 yılında da eş akışlı (streaming) medya ve talebe bağlı video (Video on Demand) hizmetini hayata geçirmişti.

4K desteği ile halihazırda internet tarayıcısı veya akıllı televizyonlar ve telefonlar, televizyonlara bağlı uydu alıcıları, tabletler, dijital medya oynatıcıları, Blu-Ray disk oynatıcıları, oyun konsolları ve uyumlu sanal gerçeklik cihazları üzerinden de erişilebiliyor.

Exit mobile version