Need for Speed Unbound – Volume 2 Geliyor!

Yeni indirilebilir Key to the Map ve dahası...

Need for Speed Unbound - Volume 2 Geliyor!

Electronic Arts ve Criterion Games, yaptıkları duyuru ile Need for Speed Unbound – Volume 2 için tarih verdiler. Yeni eklentiler ve ödüller, daha fazla seçenek ve Keys to the Map adındaki yeni indirilebilir içerik ile gelecek olan Volume 2 ile ilgili tüm detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 Oynanış Süresi Belli Oldu


Need for Speed Unbound – Volume 2 Neler İçerecek?

EA’in ünlü yarış oyunu serisi Need for Speed’in son versiyonu Unbound için yayınlanacak olan Volume 2 güncellemesi, birçok yeni yükseltme, event ve günlük challenge içerecek.

Güncellemeyle beraber; yeni ödüller, yeni yarışlar, kozmetik öğeler ve daha fazlası oyuncularla buluşacak. Çok oyunculu modda çevrede cirit atan polisler gerilimi tırmandırırken yeni günlük challenge’lar, playlist’ler ve event’ler oyuna yepyeni bir soluk getirecek. Ayrıca, Volume 2 ile beraber onlarca aktivitenin ve collectible’ın yerini gösteren, download edilebilir yeni bir içerik de (DLC) oyuna eklenecek.

Need for Speed Unbound – Volume 2 ile gelecek olan tüm yenilikler şunlar:

Yeni nesil için özel olarak tasarlanan ve 4K 60 FPS desteği sunan Need for Speed Unbound’un Volume 2 güncellemesi 21 Mart’ta; PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek.

Exit mobile version