Naughty Dog’tan The Last of Us Hayranlarına Mesaj!

Spoiler verenlerin canı cehenneme!

The Last of Us Part 2‘nin hikaye ve oynanış görüntülerinin sızdırılması oyun dünyasında adeta bomba etkisi yarattı. Bunun üzerine oyuncuları daha fazla bekletmek istemeyen PlayStation, oyunun yeni çıkış tarihini resmi olarak açıkladı. Naughty Dog ise konu hakkında sosyal medya hesapları üzerinden oyunculara seslendi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Days Gone Oyuncu İstatistikleri ile Şaşırttı!


The Last of Us Hayranlarına Naughty Dog’tan Mesaj Var

TLoU Part 2’nin hikaye ve oynanış görüntülerinin sızdırılması oyun dünyasında adeta bomba etkisi yarattı. Sızıntılar internette kol gezerken durum hakkında Naughty Dog sosyal medya hesapları üzerinden oyunculara seslendi.

Firma; “Son birkaç günün sizler için zor geçtiğini biliyoruz. Sizlerle aynı duyguları paylaşıyoruz. Görüntülerin sızdırılması ve paylaşılması hepimiz için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Spoilerlardan kaçınmak için elinizden geleni yapmaya çalışın ve diğer oyunculara lütfen spoiler vermeyin. TLoU Part 2 yakında sizlerle olacak. Neler gördüğünüzün bir önemi yok. Emin olun, oyunu oynarken gördüklerinizden daha fazlasını hissedeceksiniz, buna değecek!” mesajı ile kullanıcı spoilerlara karşı uyardı.

The Last of Us Part 2Projeyi sızdıranın çalışma koşullarından pek memnun olmayan bir Naughty Dog çalışanı olduğu da Kotaku editörü Jason Schreier tarafından doğrulandı.

Joel ve Ellie’nin başına nelerin geleceğini ve açık dünyanın bizlere neler sunduğunu gösteren bu videolar her ne kadar Sony tarafından engellense de görüntülere hala bazı noktalardan ulaşmak mümkün. Oyun hakkında spoiler yemek istemeyen Turuncu Levye takipçilerinin özellikle TLoU Part 2 başlıklarından uzak durmalarını öneririz.

TLoU Part 2 19 Haziran 2020’de Türkçe alt yazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için satışa sunulacak.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version